Edi și Narcis, la finala UEFA Champions League

256

Oficialii echipei Pandurii, Edward Iordănescu și Narcis Răducan au fost în tribunele de pe San Siro la finala Ligii Campionilor, dintre Real Madrid și Ateltico Madrid, câștigată de “galactici” după loviturile de departajare, 1-1, 5-3 la penaltiuri.
Edi a comentat finala, pe facebook, cu ochii specialistului. Primul comentariu l-a postat după epuizarea timpului regulamentar.
„Final. Urmează prelungiri. O finală spectaculoasă, disputată. Real a arătat mentalitate mică în repriza a doua. Atletico a arătat că ştie să atace şi poziţional. Calitate individuală versus forţa grupului = x, cel puţin până acum. Real a pierdut flancurile, acolo s-au creat superiorităţi, de acolo a venit şi golul, fundaşii laterali ai lui Atletico au jucat fără opoziţie în multe momente, linia de 3 mijlocaşi a lui Real nu a putut acoperi lăţimea terenului, Ronaldo şi Bale fără sarcini defensive. Casemiro, Carasco şi Oblak sunt pentru mine jucătorii finalei. Ronaldo şters. Ofsaid la golul lui Real… Nu a fost penalty pentru Atletico, poate fault în atac”, a postat tehnicianul pandurilor.
Edi a revenit cu o postare după prelungiri:
„Update după 120 minute. Rectific, nu a fost o finală spectaculoasă, a fost una extraordinară. Am văzut 2 echipe care şi-au împărţit momentele, dar nu au refuzat jocul. Felicitări !! De acum e loterie….chiar dacă şi aici contează psihicul, concentrarea, lupta mentală şi nu în ultimul rând inspiraţia. Oricare va câştiga, nu putem spune că nu a meritat, la fel cum nu putem spune de cea care va pierde că merită să piardă”. Apoi Iordănescu jr. a tras concluzia:
„Felicitări Real, felicitări Atletico! O singură echipă va rămâne în statistici, amândouă în gândul iubitorilor de fotbal!!”.
Narcis Răducan a mers la Milano împreună cu soția și cei doi copii. Șeful pandurilor a postat fotografii pe facebook din una din peluzele stadionului San Siro.
La finala UCL au mai fost prezenți și alți antrenori români, selecționerul Anghel Iordănescu, Mircea Lucescu și fiul său Răzvan Lucescu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here