Echipament de biochimie modern, la Spitalul Rovinari

121

_MG_7524Până la sfârşitul acestei luni, laboratorul de analize medicale al Spitalului Orăşenesc “Sfântul Ştefan” din Rovinari va fi dotat cu echipament de biochimie modern. Valoarea acestuia depăşeşte 12.000 de euro.

Laboratorul asigură efectuarea analizelor medicale pentru pacienţii internaţi în cadrul spitalului, precum şi pentru pacienţi în regim ambulatoriu.

Achiziţionarea echipamentului de biochimie era mai mult decât necesară pentru Spitalul Orăşenesc “Sfântul Ştefan” din Rovinari. În următoarele zile acesta va ajunge la unitatea spitalicească rovinăreană. “Până la sfârşitul acestei luni va fi achiziţionat echipament de biochimie. Investiţia se ridică la peste 12.000 de euro şi era necesară laborator spital rovinaripentru a putea intra în relaţie contractuală cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate”, a confirmat Robert Calotescu, managerul Spitalului Orăşenesc „Sfântul Ştefan” din Rovinari. Acesta a mai spus că “laboratorul va deservi atât pacienţii internaţi în spital, cât şi pe cei din ambulatoriul de specialitate al unităţii”. Trebuie precizat că Spitalul Orăşenesc Rovinari urmăreşte promovarea stării de sănătate şi asigurarea asistenţei medicale a unui număr de 34.402 locuitori ai oraşului Rovinari şi cinci comune arondate, care se află la o distanţă de 25-30 km faţă de spital.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here