„Durii” Energiei, puși la pământ la Odorhei

210

Echipa lui Liviu Andrieș a pierdut din nou în campionat și a făcut-o trăind înjosirea de a fi învinși la o diferență de curtea școlii, HC Odorhei învingând, pe teren propriu, cu un umilitor 32-18 (19-10).

Echipa gorjeană nu a făcut față mai mult de zece minute, când tabela arăta doar 6-5 pentru gazde, în următoarele 5 minute, la jumătatea primei reprize, HC Odorhei avea deja un avans de 4 goluri.
Energia nu a profitat nici măcar de un arbitraj greu de întâlnit în deplasare, a irosit nonșalant momentele de superioritate, iar HC Odorhei și-a mărit constant avantajul de pe tabela de marcaj. Cu 8 minute de superioritate în meciul cu HC Odorhei, Energia având de suportat 6 eliminări în vreme ce gazdele au fost sancționate de 10 ori cu eliminări de câte 2 minute, elevii lui Liviu Andrieș au reușit contraperformanța de a pierde la Odorhei la o diferență de 14 goluri.
Dincolo de amărăciunea lăsată de o nouă înfrângere jenantă, Kekezovic se pare că a resimțit din nou dureri fiind rareori folosit în partea a doua, iar Dragnea a suferit o accidentare la umăr, pe mâna de aruncare, Energia fiind parcă blestemată în acest debut de sezon în care are numeroase probleme medicale.
Energia rămâne fără punct în Liga Națională de Handbal Masculin și asta îi va fi zestrea și după etapa a IV-a, una în care gorjenii nu vor evolua.
În etapa a V-a, Energia va primi, pe teren propriu, replica celor de la Steaua.

HC Odorhei – Energia Târgu Jiu 32-18 (19-10)
Sala Sporturilor, Odorhei, spectatori: 1.300
HC Odorhei: Tevadze (2 intervenții), Szabo (7), Sz. Orban (7) – Onyejekwe (4), Kuzmanoski (6), Majnov (2), Mihalcea (4), Talas (4), Komporaly (3), Șipoș (1), Stoilov (2), L. Orban (2), Ferenczi (2), Konya (1), Rusia (1). Antrenor: Vlad Caba.
Energia: Șelaru (4 intervenții), Antonaru (3) – Kekezovic (4), Dragnea (1), Acatrinei (5), Dinescu (2), Halasz (4), Rodrigues (1), Al. Mănescu (1), Apolzan, Giotoiu, Stankevicius, Enache, V. Popescu, B. Mănescu. Antrenor: Liviu Andrieș.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here