După selecția dosarelor, Un singur candidat, pe postul de șef resurse umane la Spitalul Rovinari

257

Spitalul Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari a scos, din nou, la concurs postul de șef birou RUNOS, după mai multe tentative eșuate, cea mai recentă în ianuarie, când cele două candidate înscrise au picat proba scrisă cu note mici. La cea de-a cincea încercare de ocupare a acestui post, prin concurs, s-au înscris două persoane, dar la selecția dosarelor, o candidatură a fost invalidată.

Spitalul Rovinari a organizat de mai multe ori concurs pentru a găsi o persoană potrivită pentru postul de şef al Biroului de Resurse Umane a unităţii medicale. La primele două ediţii ale concursului, la proba scrisă nu s-a prezentat nimeni, astfel că la cea de-a treia organizatorii au fost nevoiți să modifice cerinţele. Concursul a fost promovat atunci, însă ocupanta postului a solicitat încetarea raporturilor de muncă, în toamna anului trecut. Astfel, Spitalul Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari a scos, din nou, la concurs postul de șef birou RUNOS. Din păcate, niciuna dintre candidate nu a promovat concursul.

O nouă încercare…
Pentru a cincea oară, postul de șef de personal este scos, din nou, la concurs. Selecția dosarelor s-a făcut pe 1 martie. „S-au înscris două persoane, dar la selecție a fost invalidat un dosar, rămânând doar un candidat pentru post”, a declarat Constantin Talabă, managerul Spitalului Orășenesc “Sfântul Ștefan” Rovinari. Proba scrisă va avea loc pe 7 martie, iar interviul pe 11 martie. Conducerea unității spune că speră ca de data aceasta să se ocupe postul. Pentru că era necesar să preia cineva atribuţiile de şef al Biroului de Resurse Umane, s-a decis ca jurista unităţii să ocupe acest post până la organizarea concursului.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here