După accidentarea unei femei la Frânceşti – Preotul Viloiu din Padeş, cercetat pentru vătămare corporală din culpă

337

Ionuţ Mihai Viloiu, preotul Parohiei Padeş, a fost implicat ieri într-un accident grav petrecut pe raza comunei Peştişani. Preotul în vârstă de 25 de ani, de loc din Ungureni, comuna Tismana, în timp ce conducea un autoturism pe DC Frânceşti, la intersecţia cu DN 67D, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Peştişani. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a acroşat o femeie în vârstă de 50 de ani care se afla pe acostament. A rezultat vătămarea corporală a acesteia. Femeii i-a fost afectată coloana vertebrală, motiv pentru care a fost trimisă de la spitalul din municipiu la unul din Bucureşti.

Tânărul preot care slujeşte la Padeş şi Apa Neagră este cercetat împreună cu un alt şofer pentru vătămare corporală din culpă. Totul după accidentul de la Frânceşti, soldat cu rănirea unei femei care aşteapta împreună cu soţul ei un microbuz care să-i ducă la Târgu-Jiu. Femeia ieşise din staţia prevăzută cu refugiu şi se afla pe acostament când a fost lovită din plin de maşina acroşată de şoferul în sutană. Preotul se grăbea, ieri dimineaţă, să aducă un om la lucru, spun martorii accidentului.

Investigaţii la Frânceşti
Accidentul de la Frânceşti a fost adus la cunoştinţa Poliţiei Târgu-Jiu la ora 06:37. Poliţiştii au fost sesizaţi prin SNAU 112 de către un participant la traficul rutier cu privire la faptul că pe raza satului Frânceşti din comuna Peştişani s-a produs un accident cu victime. Poliţiştii de la rutieră şi un criminalist s-au prezentat la faţa locului pentru măsurători, asta în timp ce victima a fost transportată la Spitalul din Târgu-Jiu. “Şoferii nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Romina Dochian.

Probleme la coloană
După ce a fost investigată medical la Târgu-Jiu, pacienta de 50 de ani, victima accidentului de la Frânceşti, a fost transportată de urgenţă la un spital din Bucureşti. Asta deoarece i-a fost afectată coloana vertebrală, femeia necesitând o intervenţie chirurgicală.
Anamaria Stoica

1 COMENTARIU

  1. Ar fi benefic sa precizati faptul ca-n aceasta intersectie predestinata parca accidentelor, sunt necesare suplimentarea indicatoarelor de circulatie si a marcajelor de pe carosabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here