Drumul spre Petroșani s-a închis și nu prea

233

Muncitorii care lucrează la modernizarea DN 66 între Petroșani și Bumbești Jiu nu au oprit ieri circulația rutieră, deși o astfel de măsură este aprobată și trebuia să intre în vigoare de mai bine de o săptămână. Cel mai probabil, mâine va fi închisă circulația conform programului aprobat de autorități, șoferii aflați în tranzit prin Defileul Jiului fiind informați asupra restricțiilor de circulație care vor fi în vigoare până la venirea iernii, cel mai probabil.

Atunci drumul ar trebui să fie complet schimbat față de cel pe care îl știm de ani de zile, închiderea circulație de mâine făcându-se de la ora șase dimineața și până seara, cu o pauză de două ore, la prânz, începând cu ora 12.00. În pauza respectivă șoferilor care preferă să stea la coadă li se va permite să tranziteze Defileul, în caz contrar ei având la dispoziție rute alternative, Valea Oltului fiind cea mai recomandată, deși traseul e mult mai lung pentru a ajunge la Petroșani pe acolo.
Odată cu intrarea în vigoare a restricțiilor respective vor intra în vigoare și cele care privesc circulația între Târgu Jiu și Bumbești Jiu. Șoferii vor fi deviați pe Curtișoara Tetila, pentru ca pe DN 66 să se poată lucra fără opreliști. Cel puțin asta spun muncitorii veniți pe șantier, deși, odată cu devierea traficului e foarte posibil și ca ei să nu mai fie văzuți toată ziua în pauze de masă și, ca urmare, criticile nemulțumiților nu vor mai fi la fel de multe ca până acum.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here