Dream Team şi ISU Gorj intră în focuri

332

Cele mai bune echipe de minifotbal din județul Gorj vor juca, în weekend, la Campionatul Regional Sud-Vest. Turneul debutează astăzi, pe Baza Sportivă Atletico. Dream Team și ISU Gorj încearcă să treacă de faza grupelor și să se califice apoi la Campionatul Național. Dream Team a încercat de două ori să treacă de faza grupelor la turneele regionale, dar fără succes. Anul acesta, grupa campioanei de la Gorj pare însă mai abordabilă.

Grupa D, Campionatul Regional Sud-Vest de la Craiova
FC BOROMIR DEVA
DREAM TEAM TG JIU
HERCULES DROBETA
LIBERTY HUNEDOARA INTER SIBIU

În cazul vicecampioanei ISU Gorj, aceasta se află la prima participare la Campionatul Regional. Echipa pompierilor militari s-a întărit serios la începutul sezonului intern și a terminat pe locul 2, fiind aproape chiar de titlu. Echipa lui George Pecingină are o grupă mai grea din cauză că a beneficiat de un statut de cap de serie mai slab decât Dream Team.

Grupa C, Campionatul Regional Sud-Vest de la Craiova
FC HERMANNSTADT SIBIU CODAVINCI RESITA
FC NURVIL RM VALCEA ZOPPAS INDUSTRIES TIMISOARA ISU GORJ TG JIU
Primele două clasate din fiecare grupă se califică mai departe în faza sferturilor de finală. Cele mai bune 6 echipe de la acest Campionat Regional se califică la Campionatul Național de la Alba Iulia, turneu final organizat de Federația de Minifotbal din România în perioada 6-8 iulie.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here