Dragoste cu forța. Au bătut o familie întreagă pentru că o tânără a vrut să pună capăt unei relații

319

Toți cei trei tineri reținuți, aseară, după scandalul de la Turburea, au fost eliberați. Suspecții din Dolj au fost prezentați astăzi în fața instanței, iar magistrații Judecătoriei Târgu-Cărbunești au decis ca doar doi dintre ei să fie puși sub control judiciar. Pentru al treilea nu a fost dispusă nicio măsură. ”Respinge propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, privind pe inculpații Gogoșeanu Claudiu și Stanciu Ionel. Dispune faţă de inculpaţi luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, de la data de 17 iunie 2017 până la data de 15 august 2017, inclusiv”, au stabilit judecătorii.

Altercația a avut loc pe 15 iunie, în satul Șipotu, din Turburea. Surse judiciare au precizat, pentru Gorjeanul, că totul ar fi pornit de la o ceartă între doi îndrăgostiți. O tânără de 19 ani, din localitate, i-ar fi spus iubitului din Dolj, cu care a locuit o perioadă, că nu dorește continuarea relației, iar bărbatul ar fi mers la casa adolescentei pentru a-i cere explicații. Mama adolescentei a sunat la 112. Femeia de 55 de ani aanunțat că trei persoane au intrat în locuința sa și ”au exercitat acte de violență asupra membrilor familiei, după care au părăsit locul faptei cu un autoturism”. În urma conflictului, mama, fiica și tatăl acesteia au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

”La data de 16 iunie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Gorj, în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, au continuat cercetările privind infracțiunea comisă de către autori necunoscuți pe raza comunei Turburea, fiind reținuți trei tineri din județul Dolj. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violente, violare de domiciliu, distrugere și tentativă la infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here