Dragoş Morega, în Consiliul de Administraţie al Aparegio

402

Şeful Atelierului Hidroserv Târgu-Jiu, Dragoş Morega, a promovat concursul de selecţie şi evaluare organizat de Aparegio Gorj pentru completarea Consiliului de Administraţie al societăţii după vacantarea unui loc în CA prin retragerea din acest post a fostului director Ion Popescu. Morega a fost singurul care a susţinut proba de interviu, după ce restul contracandidaţilor săi, doi la număr, nu au trecut proba de dosar, neavând depuse documentele solicitate de către organizatorii selecţiei. Ocupantul postului este absolventul unei facultăţi cu profil hidro, fiind specializat în ingineria mediului, acesta deţinând în portofoliul profesional şi o medalie de aur, asta în urma unei invenţii prezentate şi premiate astfel la Salonul Internaţional de la Geneva din aprilie 2015.

Pe data de 16 septembrie, Dragoş Morega a fost singurul care a intrat la proba de interviu pentru postul vacant de membru în CA-ul Aparegio, asta după ce contracandidaţii Nancu Dumitru, fost secretar de stat şi director general al Radionav, şi Popescu Stelea Aurel, fost preşedinte în cadrul CA al Întreprinderii de Drumuri şi Poduri Gorj, nu au respectat cerinţele pentru constituirea dosarului pentru prima probă. Mai exact, Nancu nu a depus la dosar bilanţul corect pentru trei firme, cum au cerut angajatorii, în timp ce Popescu Stelea Aurel nu şi-a legalizat actele de studii şi carnetul de muncă, în timp ce bilanţul depus de el pentru două societăţi a fost neconform solicitărilor Aparegio.
Trebuie menţionat că a fost a doua oară când Aparegio a organizat selecţie pentru ocuparea postului vacant din CA, la competiţia din iunie candidaţii nereuşind să treacă de proba de dosar. “Am mai încercat o selecţie acum câteva luni, însă nu a fost una reuşită. Atunci, s-au depus câteva dosare ale unor candidaţi ce îşi doreau să facă parte din CA al societăţii noastre, însă la evaluarea dosarelor, acestea au fost declarate incomplete de către comisie. Deci, reluăm procedura pentru completarea locului lăsat vacant de Ion Popescu în Consiliul de Administraţie”, declara, cu o lună în urmă, Traian Pătrăşcoiu, actualul director al Aparegio Gorj.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here