Dr.Soare, mesaj alarmant din izolare! Răspunsul DSP: Nu aţi respectat măsurile de precauţie!

14553

,,Stand in izolare și fără sa am poate toate informațiile aflu totuși cu stupoare ca la Tg Jiu se testează cadrele medicale. Eu zic ca e greșit. Informație falsa . “ nu se încadrează in criteriile de testare” Dar oare Suceava s-a încadrat ? Eu zic ca da. La fel și SJU Tg Jiu dar nu se dorește. Dacă s-ar testa, posibil sa nu se mai asigure graficul de lucru. STUPID. Avem un laborator de genetica nou …. avem 2000 teste donate… plus încă 1000 la nevoie (informație foarte sigura) dar nu testam personalul. OARE DE CE ? Am fost acuzat ca am forțat testarea personalului aflat de serviciu miercuri ( aproximativ 65 persoane ) ….dar s-a identificat asistenta de la Urologie pozitivă și apoi Dr de la Urologie pozitiv care acum sunt internați și tratati. Oare am greșit ? Nu cred. Am fost testat tot miercuri rezultatul fiind negativ dar Spitalul sau DSP ul nu îmi pot da un răspuns oficial. Extrem de ciudat. Am cerut sa fim testați toti cei aflați in izolație din nou ?Nu se poate. De ce ? Cum putem sa ne întoarcem la serviciu fără sa știm o situație reala?Anchete epidemiologice făcute cel puțin fără “har”. Colegul meu de garda când eu am fost considerat contact este și acum la serviciu . Deci dragi concetățeni vorbim de situația reala din Spitalul Tg Jiu. Deci: Nu se testează și nimeni nu ne ia in seama. Restul e can can. PS Spitalul Suceava a fost testat pt ca cineva a cerut o derogare de la ordinul de ministru . Cred ca a fost foarte greu”, a scris chirurgul Claudiu Soare, de la SJU Târgu-Jiu, pe pagina sa de Facebook.

I-a răspuns însă chiar directorul DSP Gorj, Narcis Stoian, acesta subliniind că virusul ar fi fost adus în spital chiar de cadrele medicale.

,,Domnule doctor, sunteti in izolare pentru ca ati fost contact direct cu un caz pozitiv,ceea ce inseamna ca nu ati fost protejat nici dumneavoastra si nici ceilalti care sunt izolati! Nu ati respectat masurile de precautie impuse prin purtarea echipamentului de protectie. In Sju nu „suspectii”au adus virusul,ci cadrele medicale.Din pacate, la fel s-a intamplat si cu intreg personalul TESA, care este izolat in proportie de 90%,tot datorita faptului ca nu s-a respectat purtarea echipamentului de protectie!”, a răspuns Stoian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here