DPPS Târgu-Jiu a demarat împărțirea voucherelor de vacanță

516

Asistenții personali ai persoanelor cu handicap de pe raza municipiului Târgu- Jiu pot intra, în această perioadă, în posesia voucherelor de vacanță.

,,Până pe 23 ianuarie, îi așteptăm pe toți asistenții personali ai persoanelor cu handicap, beneficiari din baza de date a instituției noastre, să se prezinte cu actul de identitate la casieria Primăriei Municipiului Târgu- Jiu pentru ridicarea voucherelor de vacanță pe suport electronic. Programul de distribuire este următorul: luni și miercuri – orele 13.00-15.30; marți și joi – orele 13.00-16.00; vineri – orele 11.00-13.30. Aducerea la cunoștință a conținutului Regulamentului intern privind acordarea voucherelor de vacanță pe suport electronic se va face înainte de ridicarea voucherului, prin consemnare într-un proces verbal, pe bază de semnătură a salariaților”, a declarat Alina Toader, directorul executiv al DPPS Târgu-Jiu.
În luna noiembrie a anului trecut, Guvernul a adoptat un act normativ care prevede prelungirea valabilității voucherelor de vacanță emise în 2019 și în 2020 până la sfârșitul anului viitor. „Un act normativ înaintat de Ministerul Economiei prevede prelungirea valabilității voucherelor de vacanță acordate în 2019 și în 2020 până la 31 decembrie 2021. Așadar, voucherele de vacanță acordate în această perioadă, care nu au putut fi utilizate ca urmare a restricțiilor sanitare, vor putea fi utilizate până la sfârșitul anului viitor, mai ales în contextul în care așteptările sunt ca în primul trimestru al anului viitor efectele acestei pandemii să înceteze”, a anunțat atunci șeful cancelariei prim-ministrului.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here