Două trupe de dans din Gorj, calificate la faza regională a Concursului de Dans de la Vâlcea

230

Două trupe de dans de la două licee din judeţ s-au calificat la faza regională a Concursului de Dans “Împreună pentru Viitor”. Este vorba despre “Anonymus Crew”, echipa de la “Gheorghe Tătărescu” Rovinari şi trupa “Oltenaşii” de la liceul de arte “Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu. Participarea este una inedită, mai ales datorită faptului că, acţiunile Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC) pun laolaltă copii fără dizabilităţi şi copii cu handicap.

Două licee din judeţ participă la Râmnicu Vâlcea la faza regională a Concursului de Dans “Împreună pentru Viitor”.
Două echipaje de elevi de la Colegiul “Gheorghe Tătărescu” Rovinari şi Liceul de Arte “Constantin Brăiloiu” Târgu Jiu s-au calificat, urmând să reprezinte judeţul Gorj.
“Concursul Naţional de Dans “Împreună pentru viitor”, faza judeţeană, din cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară a avut două echipe câştigătoare.
La secţiunea “dans modern” s-a calificat “Anonymus Crew”, echipa de la “Gheorghe Tătărescu” Rovinari , formată din 6 elevi voluntari şi 6 beneficiari de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Târgu-Jiu, iar la secţiunea “dans tradiţional” s-a calificat echipa “Oltenaşii” de la liceul de arte “Constantin Brăiloiu” din Târgu-Jiu”, a precizat Corina Pătrulescu, director adjunct al Colegiului “Gheorghe Tătărescu” Rovinari.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here