Două sate din Cîlnic, deszăpezite de social-democrații din comună

334

Echipa social-democrată din Cîlnic a inițiat și participat, la sfârșitul săptămânii, la o acțiune în folosul întregii comunități. Mai exact, s-a pus umărul la deszăpezirea a două pante din satele Cîlnicul de Sus și Satul Nou.

Pentru deszăpezire s-au folosit lopeți, cu ajutorul cărora s-a înlăturat, cu totul, zăpadă și gheața, după care s-a împrăștiat nisip. În coasta din Cîlnicu de Sus, au fost semnalate pe rețelele sociale câteva incidente, cel mai grav fiind intrarea în șanț a unei remorci, ce transporta o mașină avariată.
Pe panta din Satul Nou, zonă în care locuiește și viceprimarul comunei Cîlnic, Săpunaru Marius, s-a intervenit curățându-se zăpadă și gheața, până în acel moment fiind imposibil accesul către drumul național al localnicilor care dețin mașini sau biciclete.
cilnic3“Echipa PSD Cîlnic dorește, în acest fel, să tragă un semnal de alarmă autorităților locale, care fac lucrări de mântuiala, pe bani foarte mulți și nu încurajează angajarea localnicilor în astfel de acțiuni. Dorim să obișnuim cetățenii comunei cu servicii de calitate, lansând astfel obiectivul «Cîlnic Comună Europeană», care are drept scop impunerea unor standarde, în ceea ce privește transparența cheltuirii banului public, consultarea cetățenilor cu privire la problemele lor, realizarea de investiții pe fonduri europene, care să creeze locuri de muncă pentru locuitorii comunei Cîlnic”, a declarat Marius Daniel Pupăzan, noul membru PSD Cîlnic.
cilnicDe altfel, echipa PSD Gorj s-a mărit și întărit cu ajutorul acestui nou membru. În cadrul organizației locale a PSD Cîlnic a semnat adeziunea, recent, Marius Daniel Pupăzan, de profesie economist, care activează în mediul privat.
A.S.

1 COMENTARIU

  1. Altele sunt interesele lui Pupazan! Daca nu s-a pricopsit la PRU, s-a mutat la PSD, doar o prinde si el unghia de la ciolan. Deja se vede primar la Cilnic, transformand comuna in afacere proprie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here