Două griji pentru manager: Audit la Teatrul Dramatic şi sentinţa în dosarul Negrescu, rămasă în pronunţare

281

Dosarul de conflict de interese al directorului Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu, Marian Negrescu, este la un pas de finalizare, la Judecătoria Târgu-Jiu. Inculpatul Negrescu s-a prezentat de altfel, ieri, în faţa instanţei de fond, unde a depus înscrisuri, aşa cum se angajase la termenul anterior, magistratul stabilind că ancheta judecătorească s-a finalizat, iar cauza a rămas în pronunţare pentru data de 7 iulie.

Marian Negrescu, inculpat în dosarul de conflict de interese instrumentat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, se află la mică distanţă de prima sentinţă în cauza care l-a transformat pentru a doua oară, în viaţa sa, în inculpat. Sentinţa o va afla cu trei zile înainte ca judecătorii să intre în vacanţă, adică pe 7 iulie, sorţii nefiindu-i favorabili directorului de teatru care s-a înfruptat cu ambele mâini din banii instituţiei publice. Cel puţin asta se vede pe faţa managerului Negrescu care pare că nu mai dă atenţie aspectului său exterior, pozând într-un tip măcinat de griji, mai mereu abătut şi încercănat.
De altfel, grijile lui Negrescu au crescut substanţial în ultimul timp, lui fiindu-i tăiate de către administraţia municipală resursele extra la care se abonase pe Legea 8, autorităţile nemaiprobându-i unele manifestări din care acesta îşi făcuse, în ultimii ani, o cotă parte substanţială.
Mai mult, Primăria Târgu-Jiu a trimis recent auditul la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu”, semn că nu mai are încredere că banii publici sunt gestionaţi aici corespunzător.
Anamaria Stoica

facs negrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here