Dorin Filip, preşedinte la PNL Gorj în locul lui Dian

229

Primarul din Rovinari, Dorin Filip, ar urma să-i ia locul de lider al PNL Gorj lui Dian Popescu, după alegerile europarlamentare. Cel puţin asta prognozează fostul şef al organizaţiei, Dan Ilie Morega, care a menţionat acum că Filip va fi pus în fruntea filialei liberale pentru că şi-a dovedit capacitatea de a organiza mitingul de ieri de la Rovinari. Filip a scos rovinărenii la miting amplasând în centrul oraşului tarabe de mititei şi bere şi chemând artişti care să le cânte participanţilor la finalul acţiunii politice. Andreea Bălan şi Triton au încântat persoanele care au participat ieri la acţiunea PNL Gorj de la Rovinari. La o şedinţă cu Crin Antonescu, Dorin Filip ar fi fost extrem de sincer spunându-i şefului de partid că are o relaţie acceptabilă cu PSD dar şi care sunt problemele reale ale primarilor din Gorj. După 25 mai, Dian Popescu ar urma să fie debarcat din funcţie, urmare a scorului slab de la europarlamentare, mai spune Morega.

2 COMENTARII

  1. Morega vorbeste tampenii. Alaltaieri garanta ca la mitingul PNL nu vor fi mai mult de 400-500 de persoane. S-a dovedit ca este rupt de realitate si ca au fost de doua ori mai multi oameni decat la mitingul PSD .

  2. Nesatulul asta vrea ruperea pnl, sa aiba si el o halca.face joc de glezne si minte, cum clipeste.ma uitam la el, in conferinta de presa, se cauta in gusa sa gaseasca cele mai urate injurii pentru liberali.pana la urma, i-a facut curci bete.el e in sevraj, vrea sa fie in centrul cercului, sa manevreze judetul, sa spuna lumea:uite domne, ce om implicat si dedicat.are si dezinformatori, care-i livreaza porcarii, el le ia de bune si informatorii rad in spatele lui.domn’morega, ati ajuns artist din arena, lumea se distreaza copios, sunteti un caz nesperat de profitabil, avand in vedere, multitudinea de excrescente din limbaj.radeti, radeti , radeti, radeti, cu pamant cu tot, pana ce va mai inghite ultimul charlote.pacat de experienta de viata pe care o aveti, nu vreti sa lasati omenirii o imagine pozitiva, faceti un lucru stramb, fata de multi, dar vi se pare ca sunteti apreciat! Faceti un exercitiu:anuntati ca v-ati pierdut toata averea, ca sunteti falit .constatati cati va mai cauta din cei care azi va perie de bani?!ati pierdut oameni de calitate, pe care i-ati calcat pe cap, la ordin sau din proprie initiativa.mai e vreo sansa sa fiti OM?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here