Donaţie de 5.000 lei de la avocaţi pentru SJU

161

Florin Homescu, decanul Baroului Gorj s-a implicat trup şi suflet în acţiunea de strângere a fondurilor necesare achiziţionării unei etuve de sterilizare pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. După meciul de fotbal dintre avocaţi şi reprezentanţii SJU, reprezentanţii Baroului au stabilit o sumă ce urmează a fi virată unităţii sanitare. Homescu a făcut demersuri pentru atragerea de sponsorizări, astfel că suma strânsă se ridică la 5.000 lei.

În urmă cu aproape două săptămâni, avocaţii gorjeni se întâlneau cu reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu pe un teren de fotbal. Chiar dacă avocaţii i-au învins pe medici, scorul meciului fiind 7-5, cu toţii s-au bucurat de întâlnire şi de mişcarea de pe teren. Pe lângă aceste beneficii, avocaţii au promis şi o donaţie pentru unitatea spitalicească. Pentru ca suma oferită să fie mai consistentă, decanul Baroului Gorj, avocatul Florin Homescu s-a implicat trup şi suflet în căutarea de sponsorizări, reuşind să strângă 5.000 lei. “Baroul oferă 1.500 lei, însă eu m-am implicat personal în această acţiune şi am reuşit să mai atrag sponsorizări, astfel încât suma totală se ridică la 5.000 lei şi provine de la Casa de Asigurări a Avocaţilor şi Baroul Gorj”, a explicat Florin Homescu, decanul Baroului Gorj. Aceasta a mai spus că iniţiativa Asociaţiei Medico-Sanitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu este una foarte bună. Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu este recunoscătoare avocaţilor pentru donaţia făcută şi speră ca şi alte persoane să se sensibilizeze. Încă nu s-a stabilit exact ce se va face cu banii, reprezentanţii unităţii sanitare sperând să mai poată achiziţiona încă o etuvă de sterilizare.

Remember!
Asociaţia Medico – Sanitară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a organizat în luna iunie un campionat de fotbal, în urma căruia s-au strâns fonduri pentru achiziţionarea unei etuve de sterilizare – care deja funcţionează în cadrul Spitalului 700. În septembrie, pe data de 19, reprezentanţii spitalului s-au întâlnit pe terenul de fotbal cu avocaţii, disputându-se un meci între cele două echipe, cea a SJU fiind condusă de Ion Călinoiu – preşedintele CJ Gorj, iar cealaltă de Florin Homescu – decanul Baroului Gorj.
Minodora Sucea
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here