Domnule Preşedinte al Senatului Mircea Geoană, al Camerei Deputaţilor Roberta Anastase

239
02main2-geoana-mfaxDomnilor senatori , domnilor deputaţi
De pe baricadele luptei grele de supravieţuire a primei Staţiuni de Mecanizarea Agriculturii înfiinţată în judeţul Gorj în anul 1948 – actuala S.C. AGROMEC BIBEŞTI SA – vă trimit un sincer apel de-a face (în interesul bunului mers al treburilor Ţării -lăsate după cum m-am convins, pe ultimul plan) eforturi personale şi colective pentru a trece peste patimile şi orgoliile politice

rănite, punând capăt stării de incertitudine şi instabilitate politică, legislativă şi economico-financiară, care de 20 de ani duce Ţara din rău în mai rău afectând munca şi existenţa celor mulţi, a celor care au muncit cinstit şi au creat bunuri materiale şi spirituale, au format oameni capabili să ducă greul Ţării.

Este incontestabil, înţelept şi benefic ( viaţa demonstrând-o cu prisosinţă) ca în fruntea treburilor Ţării – în mod deosebit a conducerii ministerelor – să fie puţi oameni capabili, bine pregătiţi profesional, cu multă experienţă şi bună cunoaştere a problemelor din domeniul respectiv, având calităţi morale alese. Oameni care să găsească soluţii optime (inclusiv legislative) la probleme, lucru imposibil fără cunoaşterea lor profundă.
În cei 20 de ani de la evenimentele din 1989, conducând unitatea de mecanizare a agriculturii afectată de legi ostile şi distructive ca alte mii de unităţi similare care s-au distrus, am apreciat că singurul ministru cunoscător al problemelor din agricultură, capabil să găsească cele mai bune soluţii a fost dl. prof.dr. ing. VALERIU TABĂRĂ deputat în Parlamentul României. Nominalizarea dânsului în viitorul guvern o consider cea mai înţeleaptă şi dreaptă soluţie, dându-ne speranţe de mai bine în refacerea agriculturii ţării.
Domnule Preşedinte, domnilor senatori, domnilor deputaţi.
Este timpul să creşteţi în ochii celor care luptă dezinteresat ca-n această ţară să se instaleze binele. Daţi dumneavoastră dovadă de flexibilitate şi înţelepciune. Acceptaţi compromisul (minuscul) politic şi ne veţi câştiga. Retragerea miniştrilor din guvernare, personal eu care fac sacrificii de timp, viaţă şi bani (fiind singurul director din ţară şi din lume care în urmă cu 12 ani şi-a tăiat aproape1/4 din salariul deloc mare stabilit de A.G.A. pentru ca să fie bani şi pentru ceilalţi angajaţi) să lupt pentru ca această părticică din ţară să nu piară (s-a distrus prea mult din ţară) o consider un gest de iresponsabilitate, ori fuga de răspundere, lipsit de minimul de patriotism care trebuie să existe în fiecare cetăţean, indiferent de pregătirea lui sau apartenenţa politică.
Călcându-vă pe orgolii (aparent îndreptăţite) punând mai presus interesele ţării, daţi o şansă oamenilor pregătiţi, bunilor profesionişti să conducă treburile ţării, daţi o şansă celor nominalizaţi şi susţineţi să lupte pentru binele tuturor! Veţi câştiga stima şi încrederea noastră de care aveţi permanent nevoie!
Cu rugămintea de-a nu-mi lua nimic în nume de rău din prezentul meu apel, vă mulţumesc pentra buna înţelegere şi receptivitate, urându-vă succes şi sănătate spre binele Ţării şi cetăţenilor ei.
Ing. Vâlceanu Virgil, director al SC AGROMEC BIBEŞTI S A Judeţul Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here