Doar 15 posturi titularizabile în Gorj

1159

Pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Gorj și pe titularizare.edu.ro a fost publicată zilele trecute lista posturilor didactice/catedrelor vacante. La nivelul județului nostru au fost scoase la concurs doar 15 posturi pe perioadă nedeterminată. Mai sunt vacante/rezervate 70 de posturi pe perioadă determinată și aproape 400 de posturi incomplete.

Conform listelor publicate de IȘJ Gorj, majoritatea posturilor titularizabile scoase la concurs în județul nostru sunt destinate celor care vor să-și desfășoare activitatea în Cluburile Copiilor, în centre și cabinete de asistență psihopedagogică, în cluburi școlare sportive ori la Liceul de Arte. Mai exact, sunt vacante două posturi pe perioadă nedeterminată de profesor în centre și cabinete de asistență psihopedagogică, la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj, două posturi de profesor de Educație fizică și sport: pregătire sportivă de specialitate, la Clubul Școlar Sportiv Târgu-Jiu, un post de educatoare/institutor pentru învățământul preșcolar, la Grădinița ”Samariteanul” Târgu-Jiu, trei posturi la Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” Târgu-Jiu (disciplinele Arhitectură, Corepetiție și Muzică de cameră), șase posturi la Palatul Copiilor Târgu-Jiu, Cluburile Copiilor Novaci, Rovinari, Bumbești Jiu, Târgu-Cărbunești, Țicleni și Motru (disciplinele Cultură și civilizație engleză, Dans contemporan/modern, Dans popular, Informatică, Muzică populară, Muzică vocal-instrumentală) și un post de profesor de Limba engleză, la Școala Gimnazială Țânțăreni. Pe lângă aceste 15 posturi titularizabile, la nivelul județului Gorj au mai fost scoase la concurs 70 de posturi pe perioadă determinată și aproape 400 de posturi incomplete.

Înscrieri până pe 17 mai
Reamintim că dosarele candidaților care doresc să participe la concursul de ocupare a posturilor didactice – sesiunea 2021, întocmite în conformitate cu cerințele Cererilor – tip, Anexa nr. 14 la Metodologie, însoţite de copii de pe documentele solicitate, se pot depune la Centrul de înscriere stabilit la Liceul Energetic Tg-Jiu – sala de sport. Înscrierea candidaților a început pe 11 mai și se va încheia pe 17 mai 2021. Candidații care au depus dosare de înscriere la concursul național în ultimii 3 ani depun/transmit pentru înscrierea la concursul național, sesiunea 2021, la centrul de înscriere, cererea-tip însoțită doar de documente în completarea celor depuse în anii anteriori, dacă este cazul. În această perioadă (11-17 mai 2021) se înscriu atât candidaţii absolvenţi cu studii finalizate în anii precedenţi, cât şi absolvenţii promoţiei 2021. În perioada 11-17 mai 2021 pot depune dosare de înscriere şi cadrele didactice a căror reducere de activitate a apărut în perioada aprilie-mai 2021. Candidaţii care, din motive obiective, nu se pot deplasa la centrele de înscriere în perioada 11-17 mai 2021 (motive de sănătate, temperatură peste 37,30 C la triajul epidemiologic, izolare epidemiologică la domiciliu, carantină epidemiologică) se pot înscrie online. Verificarea și avizarea dosarelor candidaților se face de către Comisia județeană de organizare și desfășurare a concursului în perioada 12-18 mai 2020. Proba scrisă a concursului de Titularizare 2021 este programată să aibă loc pe 21 iulie 2021.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here