Distracţie şi voie bună, la petrecerea vârstnicilor de la Târgu-Jiu

193

Câteva sute de pensionari din municipiul Târgu-Jiu s-au distrat de 1 octombrie la balul organizat în cinstea lor de către autoritatea publică locală. Pe acorduri de muzică uşoară românească veche, dar şi de muzică populară, sutele de vârstnici s-au sărbătorit şi au mulţumit organizatorilor pentru balul realizat pentru ei.

Aproape o mie de pensionari din municipiu au petrecut la Balul Vârstnicilor luni. Îmbrăcaţi la patru ace pentru această sărbătoare, doamnele care mai de care mai coafate şi domnii care le-au însoţit au încins ringul de dans împreună cu partenerii lor de viaţă. „Sunt foarte bucuros că am fost invitat aici, pe lângă momentele plăcute petrecute alături de cunoştinţele mele, este un prilej ideal de a socializa, de a ne povesti multe lucruri din vieţile noastre”, a declarat un pensionar din Târgu-Jiu.

Atmosferă de cinci stele
Ca şi în anii trecuţi, sutele de vârstnici din municipiu s-au distrat la maxim la balul organizat în cinstea lor. Pentru aceştia, organizatorii au pregătit circa 1000 de locuri la restaurantul de pe Insuliţa Jiului. Aici, vârstnicii au putut participa la concursuri de dans şi au servit preparate deosebite, totul pe acordurile muzicale ale Ansamblului Profesionist “Doina Gorjului”. Aceştia au participat şi la o tombolă cu premii surpriză. S-au oferit şi câtorva vârstnici diplome de excelenţă pentru activitatea desfăşurată în interesul grupurilor de pensionari. Pensionarii care s-au bucurat de activităţi şi de masa festivă provin din rândul celor înscrişi la cele 5 cluburi ale vârstei a III, Consiliul Judeţean al Persoanelor Vârstnice, Liga Pensionarilor Gorjeni, C.A.R.P. Târgu-Jiu, Asociaţia Pensionarilor Petrolişti Gorj, Uniunea Pensionarilor Mineri Gorj, Asociaţia Veteranilor de Război MAI, Organizaţia Judeţeană a cadrelor Militare în Rezervă MAI, Asociaţia Surdo-Muţilor, Organizaţia de pensionari a rromilor, Uniunea Veteranilor de Război şi a Urmaşilor, Asociaţia naţională a cadrelor militare în rezervă şi retragere MApN, Asociaţia naţională a cadrelor militare în rezervă şi retragere transmisiuni, Asociaţia Nevăzătorilor.

Cârciumaru, marele absent
Primarul municipiului, Florin Cârciumaru, a fost marele absent al balului, edilul fiind în convalescenţă după criza de diabet suferită la începutul săptămânii trecute. Acesta este primul bal, de la cel dintâi organizat, la care primarul urbei a absentat. Chiar şi în lipsa edilului local, participanţii i-au transmis prin subordonaţii săi “însănătoşire grabnică şi la mulţi ani”.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here