Discuții despre strategia de dezvoltare turistică a Gorjului

1394

Corina Crețu este invitată în Gorj, luna viitoare, pentru a participa la o dezbatere organizată de Pro România. Tema discuțiilor este legată de strategia de dezvoltare turistică a Gorjului.
„Pro România Gorj organizează, în data de 9 aprilie 2021, dezbaterea cu tema «Strategia de dezvoltare turistică a Gorjului. Surse de finanțare nerambursabile». Împreună cu parlamentarii gorjeni, autoritățile publice locale și județene, operatorii gorjeni din turism și alte organizații reprezentative din domeniul turistic, încercăm să găsim cele mai bune soluții pentru Gorj și pentru industria de turism. Instituțiile, statul trebuie să fie un partener pentru oamenii de afaceri, nu un concurent, pentru că scopul este unul comun: promovarea Gorjului!”, a anunțat Marinela Strîmbulescu, purtătorul de cuvânt al Pro România Gorj.
Un aspect important pentru dezvoltarea turismului în Gorj este acela de a construi o strategie turistică eficientă și un document care să ghideze politicile publice de dezvoltare turistică. „Împreună cu toți partenerii, ne propunem să identificăm mecanismul de cooperare între sectorul public și cel privat. Obiectivele generale ale dezbaterii vor fi identificarea soluțiilor de redresare și creșterea atractivității turistice a Gorjului prin dezvoltarea unor acțiuni concentrate pentru promovarea turismului și atragerea de fonduri nerambursabile, inclusiv crearea infrastructurii la nivel local și județean necesare dezvoltării sectorului”, a mai anunțat Pro România Gorj.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here