Directorii din minerit depun coroane de flori de Sf.Varvara! Protocolul de după, suportat de CEO și de Primăria Motru

1529

Parlamentarii de Gorj, directorii din minerit, liderii de sindicat și președinții organizațiilor politice sunt chemați miercuri la un restaurant din Motru la o petrecere de Sf.Varvara, a cărei costuri sunt suportate atât de Complexul Energetic Oltenia dar și de Primăria Motru. Manifestările vor începe cu depunerea unor coroane de flori la monumentul minerilor din localitate.

Autoritățile locale din Motru și administrația CEO vor organiza împreună o petrecere minerească în municipiu de Sfânta Varvara, sărbătorită miercuri în localitate. La manifestări sunt invitați politicieni, lideri de sindicat, șefi din minerit, reprezentanți ai autorităților locale. Ca și anul trecut, manifestările vor începe cu depuneri de coroane de flori.

Interesantă este implicarea autorității locale în manifestări, știut fiind că în anii trecuți primăria se plângea că nu are fonduri pentru susținerea unor astfel de evenimente.

În cursul zilei de luni, primăria a împărțit invitații la conducerea CEO, la liderii politici, la conducerea celor două cariere, la EMC și la ELCFU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here