Dian Popescu, candidat oficial la şefia PNL

319

dian-popescuŞeful Organizaţiei Municipale PNL Târgu-Jiu, Dian Popescu, este primul liberal care şi-a depus candidatura ieri pentru şefia partidului. Cererea privind candidatura omului de afaceri din Ţicleni a fost înregistrată la sediul organizaţiei din municipiu.

 

Dian Popescu candidează oficial pentru funcţia de preşedinte al PNL Gorj, locul fiind vacant după părăsirea acestuia, prin demisie, de către Dan Ilie Morega. La baza acestei candidaturi stă chiar susţinerea de care se bucură liberalul din partea unor membrii din organizaţie. În urmă cu câteva zile, Dian Popescu chiar a stabilit o întâlnire ad-hoc, la hotelul pe care îl administrează în Ţicleni, întrunire la care au Solicitare depunere candidaturaparticipat o serie de primari PNL dar şi alţi simpli membrii de partid. Aici, cei prezenţi şi-au anunţat susţinerea în privinţa candidaturii lui Dian Popescu, unul dintre cei care i-au promis ajutor candidatului fiind primarul din Turceni, Ion Iordache.

La conferinţa stabilită de biroul interimar al organizaţiei PNL Gorj, ce va avea loc pe 4 septembrie, pentru şefia PNL Gorj şi-au mai anunţat candidatura şi Radu Angheloiu, Gheorghe Orzan, Mihai Mazilu, Iuliana Iliescu, Ion Crăciunescu şi Ion Navlea.

Anamaria STOICA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here