Dian Popescu: “Fugaru trebuie schimbat, este nociv”

363

Dian PopescuPreşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, a anunţat ieri că va face tot posibilul să îl detroneze pe Ion Fugaru din funcţia de viceprimar al Târgu-Cărbuneşti. Dian Popescu a menţionat că va discuta zilele acestea cu reprezentanţii PSD, şi dacă va fi cazul şi cu cei ai PD-L pentru a face la Cărbuneşti o majoritate necesară pentru a-l demite pe Fugaru.

“Voi discuta cu Florin Cârciumaru să îmi dea un om care să fie pus pe funcţia de viceprimar. Părerea mea este că trebuie făcută această schimbare imediat. Dacă cei de al PSD nu vor, voi încerca acelaşi demers cu cei de la PD-L. Nu este posibil ca Fugaru să mai conducă această instituţie, iar primarul Mazilu este de aceiaşi părere. Fugaru este nociv”, a declarat Dian Popescu.

Acesta a menţionat că pentru schimbarea lui Fugaru trebuie să se convoace Consiliul Local, care să supună la vot acest demers. “Această persoană trebuie rasă definitiv deoarece face acţiuni contrare primăriei”, a completa Dian Popescu.

Fugaru, în replică a declarat doar că Dian Popescu ,,este un filfizon”, care ar avea un interes personal în afacerea care trebuia realizată la Câmpul Mare. Dian Popescu a menţionat însă că ,,Fugaru este un lătrău”.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here