Dezvăluirea lui Udrişte salvează locul lui Militaru

271

udristePlanul surpriză al lui Ionel Manţog pentru a scoate un candidat nou la şefia PDL Gorj, pe 19 martie, a fost dat peste cap după ce presa a aflat că Gheorghe Udrişte, directorul Metrorex, era pregătit pe şest pentru a-l confrunta pe Ion Ruşeţ.

Dezvăluirea l-a determinat astfel pe Udrişte să dea înapoi, iar acest lucru nu face decât să-l avantajeze pe deputatul Constantin Severus Militaru, care trebuia, se vehiculează, să facă un pas îndărăt în faţa noului venit.

Apariţia în mass-media a planului lui Manţog de a-l băga la înaintare pe Gheorghe Udrişte într-o confruntare cu Ion Ruşeţ a schimbat jocul pregătit minuţios de fostul lider al PDL Gorj. Manţog a IMG_8468fost obligat astfel să declare public că Udrişte era pregătit doar pentru o funcţie la alegerile din 2012 deşi directorul Metrorex spune şi că vrea şi o funcţie de conducere în Biroul Permanent Judeţean, urmând astfel să candideze pe 19 martie. “Sunt nişte oameni care nu înţeleg anumite decizii pe care eu le-am luat şi care nu înţeleg să se ocupe de problemele judeţului şi se ocupă de tot soiul de intoxicări. (..)Deciziile lui Udrişte nu le ştiu, dar recunosc că am avut atunci o discuţie să candideze pe un colegiu la Târgu-Jiu”, a declarat Manţog, care arată astfel că a ascuns planurile iniţiale ale venirii lui Udrişte la organizaţia PDL Gorj.

Udrişte vrea funcţii

Directorul Metrorex se doreşte astfel mai aproape de PDL Gorj, conştient că fără o funcţie în organizaţie, aportul lui Manţog fiind minimalizat, el nu va ajunge candidat pentru un post de senator în 2012. “Intenţia mea este de a-mi depune candidatura la un post din Biroul Permanent Judeţean, în felul acesta reuşind să mă aflu mai aproape de activitatea organizaţiei judeţene. (…) Dacă voi găsi persoane care vor fi de acord cu susţinerea mea şi îmi vor accepta cererea şi voi fi printre delegaţii nominalizaţi să participe la alegerile organizaţiei judeţene, voi veni cu siguranţă la Târgu-Jiu pe 19 martie”, a afirmat, ieri, Gheorghe Udrişte. Directorul Metrorex, legat de potenţiala sa candidatură la şefia PDL Gorj, a declarat că “o funcţie la vârful partidului obligă la foarte multe lucruri” pe care activitatea sa din capitală nu le permite.

Donaţie de 26.000 de lei la PDL

Pentru a-şi asigura postul dar şi candidatura sa în 2012, Udrişte s-a numărat printre donatorii semnificativi la PDL. Astfel în 2008, Udrişte a donat partidului “portocaliu” 26.000 lei mai mult chiar decât Radu Berceanu care a donat pentru formaţiunea politică care l-a făcut ministru al Transporturilor, 10.600 lei.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here