Deşeurile din Gorj, colectate din nou de RoRec

140

deee-uriAsociaţia Română pentru Reciclare RoRec, în parteneriat cu primăriile Săcelu, Crasna, Bumbeşti-Piţic, Bengeşti-Ciocadia, Polovragi şi Baia de Fier, organizează în această săptămână trei noi acţiuni de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), în perioada 29 mai – 2 iunie 2012.

Cetăţenii din Săcelu, Crasna, Bumbeşti-Piţic, Bengeşti-Ciocadia, Polovragi şi Baia de Fier sunt aşteptaţi să depună deşeurile de echipamente electrice şi electronice la maşinile de colectare ce vor circula, în fiecare dintre aceste localităţi, în intervalul orar 10:00 – 18:00, după cum urmează: marţi, 29 mai, şi miercuri, 30 mai 2012, în Săcelu şi Crasna; joi, 31 mai, şi vineri, 1 iunie, în Bumbeşti-Piţic şi Bengeşti-Ciocadia; vineri, 1 iunie, şi sâmbătă, 2 iunie, în Polovragi şi în Baia de Fier. Deşeurile voluminoase de echipamente electronice şi electrocasnice beneficiază de preluarea gratuită de la domiciliu de către organizatori. Pentru programarea unui transport gratuit de la domiciliu, cetăţenii au la dispoziţie numărul de telefon 0732.627.179. Pentru locuitorii din Săcelu si Crasna, acesta este disponibil până astăzi, între orele 8:00 – 15:00, pentru cei din Bumbeşti-Piţic şi Bengeşti-Ciocadia, pana la 1 iunie, tot între 8:00 – 15:00, iar pentru cei din Polovragi şi Baia de Fier, numărul de telefon este valabil până la data de 2 iunie, în acelaşi interval orar.

Tombole cu premii

Toţi cetăţenii care vor depune aparate vechi sau uzate în cadrul acestei acţiuni, vor putea participa la câte o tombola cu premii oferite de partenerii RoRec. Astfel, participanţii din Săcelu şi Crasna pot câştiga o maşină de tuns iarba, patru cafetiere sau cinci maşini de găurit. Tragerea la sorţi a câştigătorilor şi festivitatea de premiere a voluntarilor are loc în această după-amiază, la ora 18:30, la Primăria comunei Crasna. Deponenţii din Bumbeşti-Piţic şi Bengeşti-Ciocadia pot pleca acasă cu o maşină de tuns iarba, patru cafetiere ori tot atâtea maşini de găurit. Pentru a afla dacă au câştigat, aceştia sunt aşteptaţi vineri, 1 iunie, de la ora 18:30, la Primăria Bengeşti-Ciocadia. De asemenea, premiile puse în joc pentru participanţii din Polovragi şi cei din Baia de Fier constau în câte cinci maşini de tuns iarba, şi tot atâtea cafetiere şi maşini de găurit. Premiile vor intra în posesia câştigătorilor sâmbătă, 2 iunie, de la ora 18:30, la sediul Primăriei Baia de Fier.

Izabella Plăstoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here