Deputatul Surupăceanu: “Din punct de vedere politic, Manţog nu mai există”

245

mugurel surupaceanuParlamentarul PSD, Mugurel Surupăceanu, consideră că prezenţa atât de discutată a lui Ionel Manţog în UNPR nu ar face decât să îi aducă un deserviciu acestui partid. “Manţog nu a fost niciodată un pericol. Cu el Partidul Democrat a pierdut alegerile cu succes.

Dacă se duce la UNPR, acest partid va ajunge, probabil, mai rău decât PDL-ul”, a declarat deputatul. Deşi sunt numeroşi politicienii din Gorj care îl consideră încă pe Manţog o forţă, Surupăceanu nu se află printre aceştia, el subliniind chiar în declaraţiile sale că Ionel Manţog nu ar mai exista, în opinia sa, ca şi om politic. “El(n.r. Ionel Manţog) nici nu a existat. Manţog a fost un om care a încercat să facă nişte jocuri care s-au sfârşit prost şi pentru el şi, din păcate, mai ales pentru judeţ. Ionel Manog putea să fie un catalizator al forţelor de bine din zona mineritului, dar, din păcate, nu a fost. El s-a alăturat unor grupuri de interese şi în loc să facă bine acelei zone, având, la un moment dat foarte multă putere, a făcut foarte mult rău. Dovadă că acum avem foarte mulţi disponibilizaţi, foarte mulţi şomeri”, a explicat deputatul de la Colegiul 2.

Partid “parazitar”

În final, Surupăceanu şi-a spus părerea şi despre UNPR, partid care la Gorj duce un război de imagine şi de atragere a unor aleşi locali în componenţa organizaţiei judeţene. Acest lucru creează un anumit disconfort celor din USL Gorj. Nu este însă şi opinia lui Surupăceanu care susţine că acest partid ar sta, în continuare, foarte prost în sondaje. “Eu cred că UNPR-ul nu reprezintă o forţă care să ne creeze probleme. Cel puţin ultimele sondaje ne-au arătat că are undeva la 1%. Nu cred că ar trebui să discutăm prea mult despre această formaţiune politică parazitară în Parlamentul României, care nu face decât să fure, de la toate partidele nemulţumiţii care sunt în zona politică, primari”, a conchis social-democratul.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here