Deputatul Morega: “USL-ul are peste 50% în Gorj, nu 65% cum spun unii”

207

morega1Parlamentarul independent Dan Ilie Morega a analizat scena politică gorjeană, cuprinsă acum de febra sondajelor de opinie. Morega a menţionat astfel că lucrurile nu vor rămâne la fel ca acum în prejma localelor de anul viitor, în opinia sa, situaţia de azi urmând să se schimbe, poate chiar total.

“Scena politică la nivelul judeţului Gorj este destul de frământată. Procentele sunt foarte modificate pe mai mulţi actori politici, contând foarte mulţi şi liderii care sunt şi dacă vor mai fi în continuare în fruntea partidelor”, a declarat Morega, care dă însă şanse mari unor oameni dar şi unor formaţiuni politice care strâng acum rândurile pentru scrutinul ce se apropie.

Cârciumaru şi Ruşeţ, printre câştigători

Astfel parlamentarul independent îi dă şase reale de reuşită la alegere atât pesedistului Florin Cârciumaru cât şi democrat-liberalului Ion Ruşeţ. “Florin Cârciumaru este un bun primar al municipiului şi ar fi şi un bun preşedinte al Consiliului Judeţean”, declarată Morega, totodată nemulţumit că PSD-ul nu îl lasă pe Cârciumaru să candideze pentru cea mai înaltă funcţie de la judeţ. “Ruşeţ este un om echilibrat, cunoaşte şi probleme politice(..) are şanse să obţină nişte rezultate bune. În acelaşi timp este foarte posibil să meargă împreună cu UNPR-ul, iar UNPR-ul ştie să îşi potenţeze capitalul politic, deoarece acest partid nu a făcut lucruri necugetate împotriva electoratului şi a cetăţenilor. Din câte ştiu, în ultima perioadă UNPR-ul a făcut, şi am votat şi eu la rândul meu şi iată că a trecut contând şi votul meu, un pas important pentru majorarea salariilor la militari şi a pensiilor acestora. Apoi, să nu uităm, UNPR-ul a temperat coaliţia de Guvernare”, a completat Morega care susţine că acest partid apărut nu de mult pe eşicherul politic “poate creşte la 7-8% şi poate ajunge până la anul chiar la 16%, PDL-ul la 25%, şi nu este exclus să meargă împreună, în alianţe, pe plan local”. Morega este singur că fostul pedelist Cosmin Popescu nu va candida pentru o funcţie la judeţ, motiv pentru care el nu ar trebui să apară în vreun sondaj de opinie făcut de vreun partid politic. În ce priveşte USL-ul, Morega susţine că uniunea stă în sondaje undeva la 50% şi nu la 65% cum are vrea să fie unii. Politicianul crede, de asemenea, că la alegerile de anul viitor va conta omul şi nu partidul, motiv pentru care dă şanse unor persoane care s-au implicat pentru binele cetăţenilor şi comunităţii.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here