Demisionarul Novac îşi arogă procentul de 8% al PMP pe Târgu-Jiu

416

Fundaţia Mişcarea Populară Gorj a rămas de ieri fără preşedinte, ocupantul postului, Andrei Novac, demisionând din funcţie. Novac nu a dat vina direct pe Elena Udrea şi pe apropiaţii săi pentru dezlipirea sa de FMP, ci a anunţat public doar că a decis să renunţe la Fundaţie atât din motive personale, cât şi ca urmare a demisiilor din fruntea FMP de la nivel naţional. Novac a avut grijă să se laude, în schimb, cu procentul PMP la europarlamentarele din Târgu-Jiu.

Mişcarea lui Novac survine la scurt timp după ce în week-end Eugen Tomac şi Marian Preda şi-au dat demisia din Fundaţia Mişcarea Populară, supăraţi că Elena Udrea a pus mâna pe Partidul Mişcarea Populară. “Cel mai important motiv ar putea să fie faptul că Eugen Tomac nu mai este preşedinte al Partidului Mişcarea Populară (PMP) şi el este omul care m-a adus în acest proiect, iar în această dimineaţă, Marian Preda, care este preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, şi-a dat demisia. Fiind în situaţia în care am fost adus în acest proiect şi am fost invitat în acest proiect, din punctul meu de vedere, este momentul să mă retrag şi eu. E un moment prielnic, pentru că am reuşit să creez la nivelul judeţului Gorj o structură destul de bine pusă la punct a Fundaţiei Mişcarea Populară, structură care şi-a făcut foarte bine datoria la alegerile din 25 mai. Mi-am adus aportul la procentul care a fost luat în municipiul Târgu-Jiu datorită campaniei pe care am făcut-o proiectului Fundaţiei Mişcarea Populară timp de zece luni”, a declarat luni, Andrei Novac.

Lauda de sine, miroase a Novac
În municipiul Târgu-Jiu, PMP a obţinut peste 8% la alegerile europarlamentare din data de 25 mai 2014, dar liderii PMP nu văd aportul Fundaţiei conduse de Novac în obţinerea acestui procent. Fundaţia şi Partidul Mişcarea Populară au funcţionat separat la nivel de Gorj, la un moment dat, Andrei Novac chiar criticându-şi colegii din PMP că nu fac întâlniri cu presa.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here