Demisie PDL din Consiliul Local Peştişani

335

Aşa cum Gorjeanul a anunţat cu foarte multă vreme în urmă, practic înainte de alegerile europarlamentare din 25 mai, prof. Ionel Pavel şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PDL Peştişani. Ba chiar mai mult!

La vremea respectivă, încă preşedintele PDL Peştişani – prof. Ionel Pavel – nu s-a arătat prea încântat de dezvlăluirea din Gorjeanul. Practic, demisia sa nu era dorită şi nici primită.
Totuşi, vinerea trecută, în şedinţă de Consiliu Local al comunei Peştişani, prof. Ionel Pavel – care era şi consilier local din partea PDL – şi-a depus demisia din funcţia de consilier local al PDL, obligându-l pe secretarul executiv al PDL Peştişani, juristul Silviu Silvestru Tivig, prezent la şedinţa CL Peştişani să primească şi să înregistreze incvlusiv demisia domniei sale nu doar din funcţia de preşedinte al PDL, ci chiar din aceea de membru.
Supărat, nu se ştie exact pe ce şi pe cine din interiorul PDL, prof. Ionel Pavel nu se va mai înscrie în alt partid, declarându-se decepţionat de felul în care se face politică la nivelul comunei Peştişani.

Susanu, şeful interimar al pedeliştilor din Peştişani
La numai o zi după evenimentul cu pricina, sâmbătă, la sediul organizaţiei PDL Peştişani, proprietatea lui Nicolae Nicolcioiu, s-a şi ţinut o şedinţă de alegeri. Cu o zi înaintea Sfântului Apostol Petru, care-i şi hramul localităţii Peştişani, cu mare zaiafet la Bâlciul din Nucet, organizaţia PDL Peştişani are un nou preşedinte interimar. În persoana ing, Ion Susanu, cumnatul lui Nicuşor Nicolcioiu, şi ex-preşedinte până după alegerile parlamentare din decembrie 2012. Când a demisionat din proprie iniţiativă, nemulţumit fiind de rezultatele inferioare celor de la alegerile locale din iunie 2012, când PDL Peştişani a obţinut patru consilieri locali.
Cert este că, după apariţia PMP, s-a cam subţiat numărul membrilor PDL Peştişani. Mulţi dintre ei urmându-l pe tânărul şi prosperul om de afaceri, absolvent al Facultăţii de Teologie Constantin Chiată, ex-secretar executiv adjunct al PDL Peştişani. Cel devenit preşedinte al organizaţiei Partidului Mişcarea Populară din Peştişani. Şi unul dintre participanţii la Congresul pe ţară pentru alegerea preşedintelui Elena Udrea.
Ion Predoşanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here