Debut în play-out

326

Echipa de handbal a Energiei începe lupta din play-out, acolo unde, din păcate, a ajuns în urma unui sezon regulat dezamăgitor. Primul meci îl joacă în deplasare, în această după-amiază, cu începere de la ora 17:00, urmând a întâlni pe CSU Suceava.
Rezultatele înregistrate în ultimele runde ale sezonului regulat au făcut ca în play-out să se plece de la un clasament foarte strâns în partea de jos, cea care dă fiorii retrogradării directe sau a susținerii meciurilor de baraj pentru păstrarea echipei în Liga Națională. Antrenorul Energiei spune că echipa a plecat cu un moral bun la Suceava și cu gândul de a se întoarce din Moldova cu o victorie care ar aduce mai multă liniște pentru restul partidelor din play-out: „Am plecat cu gândul să ne întoarcem cu toate cele trei puncte. Este foarte important acest meci, mai ales că play-out-ul s-a strâns foarte mult după ultimele rezultate. În aceste condiții, orice punct contează foarte mult”, a declarat Liviu Andrieș.
Energia și CSU Suceava s-au întâlnit relativ recent la Târgu Jiu, într-una din ultimele partide ale sezonului regulat, atunci elevii lui Andrieș s-au impus, însă destul de greu, cu emoții. Ulterior, sucevenii au mai adunat puncte importante pentru play-out câștigând cu Steaua și remizând cu Poli Timișoara. Tehnicianul Energiei crede că aceste rezultate trebuie să-i pună în gardă, dar vede și echipa sa pe un trend pozitiv, ceea ce-l face să spere într-o victorie în această deplasare: „Ținând cont de rezultatele pe care Suceava le-a obținut în ultimele partide din sezonul regulat se poate spune că sunt un fel de revelație a ultimelor etape, dar și noi am avut partide bune în ultima vreme, am jucat finala Cupei României, am câștigat ultimele meciuri disputate pe teren propriu, deci suntem pe un trend bun, iar acest drum vrem să-l continuăm cu un rezultat bun și la Suceava”, a concluzionat Liviu Andrieș.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here