Debut în play-off la Liga 1 Dolce Vita

598

A început faza play-off a celui mai puternic campionat de minifotbal din Gorj, Liga 1 Dolce Vita. Real Târgu Jiu și Farmacia Victoria au remizat, în timp ce campioana Dream Team s-a impus în fața celor de la Marigab Turceni. Meciul dintre Minprest Rovinari și Peppy Dolce Vita se joacă miercuri. După cele 18 etape ale sezonului regular, a venit momentul debutului pentru faza de play-off a Ligii 1 de la Dolce Vita. Primul joc a fost unul extrem de interesant, atât Real Târgu-Jiu, cât și Farmacia Victoria întărindu-se puternic înaintea ultimelor 10 jocuri decisive ale sezonului. Farmacia Victoria a deschis scorul în prima repriză prin Cristian Stegaru, iar Ionuț Bică, transferat de la ISU Gorj, le-a adus un punct celor de la Real, prin reușita din minutul 25.
Real Târgu Jiu – Farmacia Victoria 1-1
Goluri: Ionuț Bică (min. 25) / Cristian Stegaru (min. 15)
Real: Dorin Hîrsu (portar) – Valeriu Belu, Daniel Eremia, Ionuț Bică, Sorin Răduțoiu, Cristian Priescu, Cătălin Șelaru și Cristian Negrea
Farmacia: Remus Lilea și Constantin Bistreanu (portari) – Marian Jianu, Dragoș Găvan, Cristian Stegaru, Horia Șitoianu, Petre Manea, Cosmin Șoșoi, Alexandru Mainerici, Alexandru Bocșeru și Luis Scurtu
Staff: Claudiu Jianu
În cel de-al doilea joc al etapei inaugurale din play-off, campioana și liderul la zi, Dream Team, s-a impus în fața celor de la Marigab Turceni. Dream Team a punctat o dată în prima repriză prin Mario Găman și o dată în actul secund prin Bogdan Chiriac pentru a-și asigura cele 3 puncte. Partida dintre Minprest Rovinari și Peppy Dolce Vita va avea loc miercuri, de la ora 17.00. În play-out au avut loc două jocuri. ISU Gorj a revenit de la 0-2 și s-a impus la scor cu Primăria Bîlteni, în timp ce Provincialii și Primăria Rovinari au oferit un meci foarte spectaculos, meci decis în favoarea celor din Rovinari în ultimul minut de joc. Cu ajutorul acestei victorii, Primăria Rovinari a trecut pe primul loc în play-out.
Rezultate, Etapa 1, Play-off și play-out, Liga 1:
Play-out
Primăria Bîlteni – ISU Gorj 2-7
Provincialii – Primăria Rovinari 4-5
Play-off
Real Târgu Jiu – Farmacia Victoria 1-1
Marigab Turceni – Dream Team 0-2
Miercuri, ora 17.00 Minprest Rovinari – Peppy Dolce Vita
În Liga 2 au avut loc jocurile din etapa cu numărul 3 a fazei de play-off.
Cel mai tare duel al etapei le-a adus față în față pe rivalele Inspectoratul de Poliție Gorj și Inspectoratul Școlar Gorj. Profesorii gorjeni aveau dorință de revanșă după cele trei eșecuri consecutive cu IPJ din acest sezon, două din sezonul regular al Seriei a doua și unul din finala Cupei Firmelor, Instituțiillor și Amatorilor din Gorj.
Partida a fost una de un nivel foarte ridicat, atât din punct de vedere al jocului prestat de cele două echipe, cât și al determinării din teren. IPJ a deschis scorul prin Nicolae Băloi, ISJ a egalat prin Cătălin Bucă, iar punctele au mers din nou către IPJ după reușita lui Cătălin Șomănescu. ISJ a ratat mai multe ocazii mari de a reveni în joc și se poate simți nedreptățită de acest rezultat.
Inspectoratul de Poliție Gorj – Inspectoratul Școlar Gorj 2-1
Goluri: Nicolae Băloi (min. 14) și Cătălin Șomănescu (min. 32) / Cătălin Bucă (min. 26)
IPJ: Cosmin Noană și Marius Dobre (portari) – Sorin Vâlceanu, Bogdan Segîrceanu, Daniel Toropu, Cătălin Șomănescu, Răzvan Becheru, Narcis Cocheci, Mădălin Zgovancu și Nicolae Băloi
Staff: Constantin Răuț și Răzvan Becheru
ISJ: Dorin Hîrsu (portar) – Cătălin Bucă, Liviu Andrieș, Ionuț Adam, Marius Gogelescu, Bogdan Chiriac, Dragoș Fugaru, Mario Găman, Sorin Răduțoiu, Răzvan Țună, Bogdan Dolcescu și Liviu Bălăcescu
Staff: Valentin Tîlvescu
Penitenciarul Târgu Jiu a trecut, la limită, de Răzvy Team. Dubla lui Cristian Negrea a fost suficientă să le asigure celor de la Penitenciarul cele 3 puncte, Răzvy reușind un singur gol prin Daniel Sorea.
Lido Team a bifat prima victorie din play-off, după eșecurile cu IPJ și ISJ, trecând fără emoții de FC Primăria Albeni. Claudiu Dumitru și Marian Jianu au fost principalele arme ale celor de la Lido.
În faza de play-out, FC Exclusive Car Wash a bifat două victorii după meciurile cu Green Team și Succes Team și s-a apropiat la un singur punct de liderul, Inspectoratul de Jandarmi Gorj. Aceasta din urmă a disputat un singur joc, trecând de Carrefour Târgu Jiu.
Într-un alt meci din runda 2, Grosbi Ursus și Green Team au remizat la finele unei partide spectaculoase, cu foarte multe goluri.
Rezultate, Liga 2, Play-off și play-out
Etapa 3, Play-off
Star Team – FC Anna 5-0
Răzvy Team – Penitenciarul Târgu Jiu 1-2
Lido Team – FC Primăria Albeni 11-3
IPJ Gorj – ISJ Gorj 2-1

Etapele 1 și 2, Play-out

Green Team – FC Exclusive Car Wash 4-5
Succes Team – Carrefour Târgu Jiu 1-3
FC Exclusive Car Wash – Succes Team 7-6
Carrefour Târgu Jiu – IJJ Gorj 1-3
Grosbi Ursus – Green Team 6-6
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here