Debut cu înfrângeri

539

Turneele finale la care participă echipele gorjene de baschet U17 și U14 în această săptămână au început prost, CSȘ Târgu Jiu și CNTV Târgu Jiu pierzând meciurile de debut.

Participând la Brașov la Turneul Final under 17, echipa CSȘ Târgu Jiu, condusă de Gabriel Bekeș și Ionuț Berca și formată în mare majoritate din jucători cu un an mai mici, a cedat meciul susținut ieri cu ACS Vipo București, scor 87-62. „N-am jucat decât primele cinci minute, după care am căzut. Nu cred că putem să ne adunăm după finala de la Târgu-Jiu. Pe parcursul jocului am mai avut momente când ne-am apropiat la 6 puncte, dar nu ne-a ieşit nimic. Nu-l avem pe Berculescu care să se bată sub panou. Trebuie să spun că meciul nu a fost greu, dar nu am reuşit să trecem de un moment psihologic. N-am câştigat mingi în apărare, nu am valorificat momentele cheie în atac, am fost dominaţi sub ambele panouri şi aşa s-a scris istoria meciului. Sper să jucăm mai bine joi cu Viitorul”, a explicat Gabriel Bekeş coordonatele înfrângerii unei echipe oarecum obosită după ce aproape în aceeași formulă a câștigat titlul național în urmă cu aproape două săptămâni la categoria under 16.
Nici echipa under 14 a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu, pregătită de Laurențiu Răuț, nu a reușit mai mult, tinerii baschetbaliști gorjeni pierzând clar, 43-71 cu ACS „Dan Dacian” București, campioana en-titre a generației.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here