De luni începe sesiunea de contractare cu CJAS

142

În perioada 8-12 aprilie, furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale din judeţul nostru sunt aşteptaţi la sediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj pentru a-şi depune documentele necesare în vederea intrării în relaţie contractuală cu CJAS. Cei care nu depun documentele în intervalul menţionat, nu vor mai putea fi în relaţie contractuală cu CJAS Gorj până la stabilirea unei noi perioade de contractare.

De luni, la sediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj sunt aşteptaţi toţi furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale din judeţul nostru pentru a-şi depune documentele de intrare în relaţie contractuală cu Casa. „În perioada 8-12 aprilie primim documentele pentru contractul-cadru 2013-2014, conform prevederilor gin HG 117/2013 pentru aprobarea contractului-cadru privind condiţiile de acordare a asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pe anii 2013-2014 şi a ordinului comun MS-CNAS 423/110/2013 de aprobare a Normelor metodologice de aplicare în 2013 a contractului-cadru”, confirmă Daniel Şurlea, directorul adjunct al CJAS Gorj.

12 aprilie, ultima zi de depunere a documentelor
Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj atrag atenţia furnizorilor de asistenţă medicală ambulatorie de specialitate, specialităţile clinice, şi furnizorii de servicii farmaceutice că ultima zi în care pot depune documentele pentru intrarea în relaţie contractuală cu Casa este 12 aprilie. „Cine nu depune documentele până vineri, 12 aprilie, nu va mai putea fi în relaţie contractuală cu CJAS până la stabilirea unei noi perioade de contractare”, precizează Daniel Şurlea, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj.
Între timp, CJAS Gorj încheie acte adiţionale cu furnizorii de servicii medicale, pentru luna aprilie. Contractarea şi decontarea serviciilor medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale contractate în luna aprilie 2013, prin acte adiţionale la contractele încheiate în anii 2011-2012 de casele de asigurări de sănătate judeţene cu furnizorii acestora se va face din sumele prevăzute în bugetul Fondului Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate pentru anul 2013.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here