De Dragobete, Un „sărut” mai special

167
sarutul cca brancusi (23)Dragobetele a fost sărbătorit şi la Centrul pentru Cultură şi Artă „Constantin Brâncuşi” printr-un moment artistic denumit „Sărutul”. La eveniment a participat şi un grup de persoane private de libertate, de la Penitenciarul Târgu – Jiu.

Trei actori de la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu – Jiu au oferit celor prezenţi un colaj de muzică, dans, poezie şi teatru, realizat special cu ocazia Dragobetelui. Aşa se face că Mădălina Ciobanuc, Cosmin Brehuţă şi George Drăghescu au adus mici bucăţi de dragoste din piese mai mult sau mai puţin cunoscute. „Este un colaj de muzică, teatru şi chiar dans. Prin el vrem să aducem multă multă dragoste, pentru că asta este tot ce putem să dăm. Dragostea este <<arma>> noastră, euphemistic vorbind”, a declarat actorul Cosmin Brehuţă.
Mesaje pentru iubitele de acasă
Prezenţi într-un număr destul de mare, deţinuţii au fost încântaţi de momentul la care au participat şi au ţinut să transmită mesaje şi gânduri de dragoste, persoanelor iubite, de acasă. „Am venit să vedem un spectacol de Dragobete, ziua tuturor îndrăgostiţilor. Am şi eu acasă pe cineva pe care iubesc şi vreau să ştie că, deşi mă aflu aici, după gratii, iubirea încă mai există”, a spus unul dintre deţinuţii prezenţi. Colajul prezentat de actori a smuls ropote de aplauze deţinuţilor, care, pentru câteva momente, au uitat că nu pot fi împreună cu persoanele iubite nici măcar de Dragobete.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here