Dascălu nu se consideră „omul PSD” în PRM Gorj

395
Noul şef al PRM Gorj, Dumitru Dascălu, se declară jignit dacă cineva insinuează că el ar fi „omul PSD”-ului în filiala pe care o conduce de câteva zile, după ce Corneliu Vadim Tudor l-a demis printr-un fax pe fostul preşedinte Ion Fugaru.

Noul lider al organizaţiei a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că susţinerea pe care a acordat-o social-democraţilor în ultima perioadă a făcut-o doar în calitate de consilier judeţean şi doar pentru că aşa au decis şefii de la Bucureşti ai partidului. Dascălu a menţionat că, deocamdată, interesele membrilor PRM sunt apropiate de cele ale celor de la PSD, motiv pentru care cele două partide vor colabora cel puţin la nivel de judeţ.

Dumitru Dascălu a menţionat că fostul său predecesor, Ion Fugaru, a rămas membru al partidului şi face parte din structura de conducere a organizaţiei. Dascălu a condus la sfârşitul săptămânii trecute o delegaţie de 11 persoane care au reprezentat PRM Gorj la întâlnirea din Ţinutul Secuiesc, la care PRM şi PSD au fost reprezentate la nivel de vârf de Corneliu Vadim Tudor şi Victor Ponta. Fostul preşedinte Ion Fugaru nu a făcut parte din delegaţia respectivă, Dascălu dând însă asigurări că relaţiile dintre acesta şi ceilalţi reprezentanţi din fruntea PRM Gorj sunt cât se poate de bune şi normale.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here