Dascălu de la PRM nu crede în CEO

253

Picture 175Preşedintele PRM Gorj, Dumitru Dascălu, crede că noul Complex Energetic Oltenia(CEO) care se anunţă că va fiinţa pe data de 1 aprilie, nu va fi decât o mare păcăleală. Dascălu se alătură astfel reprezentanţilor Opoziţiei din Gorj care au criticat şi critică privatizarea CEO şi paguba pe care o va provoca Gorjului realizarea acestei entităţi energetice.

Şeful PRM Gorj nu vede cu ochi buni paşii făcuţi de reprezentanţii Puterii pentru realizarea Complexului Energetic Oltenia. De altfel, vineri la Târgu-Jiu, a avut loc un simpozion legat de realizarea acestei entităţi, Claudiu Stafie, secretarul de stat al Ministerului Economiei, declarând că CEO ar urma să funcţioneze pe 1 aprilie 2012. Data care indică ziua păcălelilor, îi face pe peremişti să declare că şi realizarea CEO va fi o altă mare păcăleală.

De altfel, sediul CEO naşte şi acum întrebări mai ales că oficialii de la Ministerul Economiei nu au dat încă un răspuns concis în legătură cu localitatea unde va fi amplasat “comandamentul” noului complex energetic.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here