Dăncilă îi face plângere penală unui deputat de Gorj

997

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că va depune plângere penală împotriva deputatului de Gorj Victor Ponta. Asta după ce liderul Pro România a spus că Dăncilă ar fi cumpărat parlamentari pentru a-și asigura susținerea parlamentară și a „amenințat-o” că o va scoate din Guvern „cu mascații”.
„Afirmaţiile dumnealui mi se par foarte periculoase. Atunci când vorbeşti de premierul României şi spui că trebuie luat cu mascaţii, eu cred că acest lucru este un lucru foarte periculos pentru că, în primul rând, aduce un prejudiciu atât în plan intern, cât şi în plan extern. O să depun plângere penală împotriva domnului Ponta şi fac un apel la dumnealui să aducă dovezi care să susţină cele afirmate”, a spus Dăncilă, citată de Agerpres.
Declarația lui Ponta a venit după ce premierul Dăncilă a afirmat, la Mamaia, că nu va pleca din funcţie. „Atunci o să chem mascaţii să o scoatem din Guvern, ce putem să facem altceva? Ar fi al doilea preşedinte al PSD care pleacă cu mascaţii”, a replicat Ponta.
Dăncilă spune că atacul la şeful Guvernului înseamnă „atac la siguranţa naţională”. „Cum să spui că premierul României plăteşte pe cineva?! Este o acuzaţie foarte gravă pe care dacă nu o poţi demonstra, atunci chiar trebuie să ai o problemă, pentru că atacul la prim-ministru este un atac la siguranţa naţională”, a afirmat Dăncilă. Victor Ponta i-a răspuns lui Dăncilă, trimițându-o la DEX pentru a consulta definița „ironiei” și a „prostiei”. „Dincolo însă de ironie – ce blestem pe România și pe social democrație să sară din „lacul Liviu” în „puțul Viorica”!!!”, și-a încheiat mesajul Ponta.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here