Cursul pentru frizeri de la AJOFM Gorj, la mare căutare

132

În luna aprilie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj va organiza o serie de cursuri pentru formare profesională. Persoanele vor fi iniţiate în contabilitate şi comunicare în limba engleză, în meseria de dulgher– tâmplar–parchetar, gaterist la tăiat buşteni, îngrijitoare copii dar şi de frizeri. Până în prezent la cursurile pentru meseria de frizer s-au înscris numai băieţi.

AJOFM Gorj organizează în această lună, mai multe cursuri pentru formare, recalificare profesională. Prin urmare şomerii gorjeni sau persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, înregistrate în bazele AJOFM beneficiază de aceste cursuri în mod gratuit. “În această lună, organizăm cursuri pentru formare profesională în mai multe meserii. Astfel, un curs pentru iniţiere în contabilitate şi comunicare în limba engleză, dulgher– tâmplar–parchetar, gaterist la tăiat buşteni, îngrijitoare copii dar şi de frizeri. Pentru cursul de frizer s-au înscris foarte mult băieţi”, a precizat Ana-Maria Niculescu, purtător de cuvânt în cadrul AJOFM Gorj.
Cursurile sunt gratuite şi pentru şomerii neindemnizaţi aflaţi în evidenţa agenţiei ca persoane în căutarea unui loc de muncă. Orice persoană care doreşte să beneficieze în mod gratuit de serviciile oferite de AJOFM Gorj se poate înscrie pe baza unui dosar care cuprinde copii după cartea de identitate şi după certificatele de studii, adeverinţă medicală din care să reiasă că este apt de muncă sau are eventuale restricţii medicale.
Înscrierea la cursurile de formare profesională organizate de AJOFM, se face la birourile de informare şi consiliere din cadrul agenţiei.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here