Cum să îți decorezi locuința cu covoare pufoase

933

Covoarele pufoase s-au întors și mai mult ca sigur îți dorești unul în casa ta. Indiferent dacă îți decorezi camera de zi sau dormitorul, să optezi pentru covoare pufoase poate oferi o doză suplimentară de confort. Aceste idei te vor ajuta să găsești locul perfect pentru un covor în casa ta.

Covoare în camera de zi

Simți că din sufrageria ta atent decorată lipsește ceva? Covoare pufoase pentru sufragerie pot infuza spațiul tău cu confort și căldură. Senzația de lux a unui covor pufos poate face orice cameră să se simtă mai elegantă. Pregătește-te să-ți dai jos pantofii și să-ți îngropi degetele de la picioare în grămada de pluș.

Covoare în birou

Biroul tău de acasă este camera din casă în care trebuie să te poți concentra și relaxa, pentru o productivitate maximă. Un covor pufos de sub birou este accentul perfect pentru a-ți încălzi picioarele în timp ce trimiți e-mailuri sau foi de calcul. Deoarece covorul de sub birou va primi un trafic minim, fildeșul este o opțiune care poate fi întreținută. Cu un covor pufos atât de frumos, lucrul la biroul tău de acasă va fi mai confortabil și mai plăcut.

Covoare în dormitor

Primul pas din pat dimineața poate fi unul greu de făcut atunci când te așteaptă o podea rece. Ușurează-ți ziua cu două covoare pufoase de o parte și de alta a patului, care să îți ofere o zonă moale pe care să calci când te trezești. În plus, poți să fixezi covorul sub picioarele patului pentru a-ți proteja podeaua de zgârieturi. Pentru dormitorul matrimonial alege covoare în modele simple și culori neutre care să îți ofere o senzație de confort și liniște. Pentru dormitoarele copiilor alege covoare pufoase colorate, care să se potrivească cu designul camerei. În plus, covoarele pufoase oferă o zonă moale și confortabilă unde copiii se pot juca în siguranță.
Cu podele atât de confortabile, veți avea o zi bună indiferent de partea pe care vă treziți.

Covoare în camera bebelușului

Cu fibre înalte și moi, un covor pufos este o idee perfectă pentru camera bebelușului, pe măsură ce acesta crește și învață. Micuțului tău îi va plăcea activitatea senzorială oferită de un covor pe care îl poate prinde și mângâia, atunci când petrece timp pe burtică. Un covor pufos este suficient de moale pentru genunchii mici ai copiilor, când aceștia învață să meargă de-a bușilea. Acesta va oferi în continuare o zonă moale pentru inevitabilele căzături care apar atunci când copilul tău învață să meargă. Asigură-te că alegi covoare în culori versatile pentru o tranziție ușoară către dormitorul unui copil mai mare.

Covoare în zona de relaxare

Fie că este vorba de un colț din camera de zi sau o cameră întreagă, zona de relaxare este locul ideal unde poți adăuga covoare pufoase. Creează-ți un paradis confortabil cu un covor ultra-moale plasat la picioarele fotoliului de lectură sau adaugă câteva perne și te poți relaxa întins direct pe covor.

Covoare în hol

Covoarele nu sunt doar pentru camere mari. Ele pot adăuga culoarea și textura necesară și spațiilor mici din casa ta. Un covor lung pe hol va face camera mai primitoare și călduroasă. În plus poți atenua zgomotul pașilor cu covoare pufoase. Holul este o cameră cu trafic ridicat, deci este indicat să cureți covorul mai des.

Covoare în baie

Baia nu este chiar cel mai potrivit loc pentru covoare pufoase, dar este o ideea excelentă să ai un covor mic sub măsuța de machiaj. După o baie caldă vei prefera să îți încălzești picioarele pe un covor pufos, în timp ce îți usuci părul și îți faci machiajul. Alege un model luxos, care să îți complimenteze spațiul.
Nu există un alt moment mai potrivit să investești în covoare pufoase, decât în sezonul rece. Alege să aduci un plus de confort și căldură locuinței tale, și bucură-te de fiecare moment în care îți poți scufunda picioarele în fibrele moi ale covoarelor pufoase

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here