Cu sprijinul directorului David / Maria Răscol are propria locuință și a început o viață nouă

873

La începutul lunii februarie prezentam povestea Mariei Răscol, tânăra de 27 de ani, care își creștea fiica la Centrul Maternal din Târgu-Jiu. Viorel David, directorul companiei Artego, a fost impresionat de caz, oferindu-i Mariei o locuință. În cursul zilei de ieri, Maria și fiica sa au pășit în casa lor, utilată și aranjată cu tot ceea ce le trebuie pentru a avea tot confortul necesar.

Despre Maria Răscol am aflat de la Ramona Săulescu, coordonator personal de specialitate la Centrul Maternal din Târgu-Jiu şi asistent social în cadrul unităţii. Tot de la ea am aflat că tânăra este o mămică model, care face tot ce îi stă în putinţă pentru a-i oferi fiicei sale o viaţă frumoasă şi lipsită de griji. Impresionat de povestea Mariei, directorul Viorel David i-a oferit acesteia o locuință unde să se mute împreună cu fiica ei. Promisiunea s-a transformat în realitate, cele două instalându-se ieri în noua lor casă. Și de această dată le-a fost alături asistentul social Ramona Săulescu. “Cuvintele sunt prea mici pentru a exprima bucuria pe care am citit-o pe chipul Mariei. A fost impresionant modul în care am fost întâmpinate când am ajuns acolo. Erau flori pe masă și o plachetă pe care scria «Bine ați venit!» Domnul Viorel David a făcut un gest deosebit de frumos pentru Maria și vreau să îi mulțumesc din suflet pentru că i-a oferit acestei tinere mame șansa de a-și crește fiica în condiții excelente”, a mărturisit Ramona Săulescu.

O nouă viață pentru Maria și Sofia
De ieri, Maria Răscol și fiica ei Sofia au început o nouă viață, bucurându-se de liniștea și confortul propriului cămin. “Îi mulțumesc din suflet domnului Viorel David pentru tot ce a făcut pentru mine și pentru Sofia! Mă rog pentru sănătatea dânsului și a întregii familii, mai ales că suntem în perioada postului Paștelui și eu țin post”, a spus tânăra mămică.
Maria promite că își va continua studiile și va face tot ce îi stă în putință pentru a-i oferi Sofiei un viitor bun.
Povestea Mariei poate fi citită aici: https://www.gorjeanul.ro/actualitate/o-lectie-de-viata-din-centrul-maternal-maria-rascol-studiaza-farmacia-canta-dumnezeieste-si-este-o-mamica-model#.WNEgW2clHcs
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here