CS Pandurii Târgu-Jiu a primit un microbuz

312

Cel mai titrat club sportiv gorjean a intrat recent în posesia unui microbuz cu o capacitate de 16+1 locuri, acesta fiind repartizat celor de la CS Pandurii Târgu Jiu de către ministru Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo.

Microbuzul primit de cei de la CS Pandurii Târgu Jiu face parte dintr-un lot de 100 de autovehicule ce au fost repartizate cluburilor sportive din țară și federațiilor, în cadrul unui program de dezvoltare a parcului auto derulat în parteneriat de Ministerul Tineretului și Sportului, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și Ministerul Educației. Repartizarea și distribuirea autovehiculelor a fost făcută de ministrul Gabriela Szabo, care a avut alături președintele COR, președinți de federații și conducători ai cluburilor sportive din întreaga țară. Fosta mare campioană, acum membru al Guvernului, a ținut să precizeze că și cu aceste investiții de infrastructură se dorește atingerea unor performanțe sportive care să conducă spre rezultate mai bune la Jocurile Olimpice din anul 2016: „Pentru prima dată, prin sprijinul Guvernului şi datorită unei bune colaborări la nivel ministerial, cluburile şi federaţiile primesc autovehicule pentru a participa la competiţii interne şi internaţionale. Contribuim astfel la îmbunătăţirea condiţiilor de pregătire a sportivilor noştri căci doar asa, aceştia pot să participe în condiţii decente la întreceri unde vor avea şansa să îşi măsoare forţele cu marile puteri ale lumii. Este important să fim implicaţi în organizarea şi îmbunătăţirea infrastructurii sportive, pentru că avem potenţial pe care să îl punem în valoare şi ne aşteptăm, ca după ediţia de vară a Jocurilor Olimpice din anul 2016, să venim cu multe medalii în ţară”, a transmis Gabriela Szabo, potrivit unui comunicat remis de Ministerul Tineretului și Sportului.

Prunariu: „Este bine venit acest microbuz”
Clubul sportiv Pandurii Târgu -Jiu, clubul cu cei mai mulți sportivi legitimați în Gorj, excluzând fotbalul, nu avea în dotarea sa până în acest moment și un microbuz, ci doar două autovehicule improprii pentru efectuarea unor deplasări a sportivilor în cazul în care aceștia depășeau numărul de locuri disponibile. Clubul apela în cazul deplasărilor la închirierea de microbuze sau se organizau deplasări cu trenul, dar acestea atrăgeau costuri destul de mari. „E un lucru util de care aveam nevoie. Mulțumim Guvernului României că s-a gândit să sprijine și aceste cluburi sportive. Aceste dotări, investiții nu fac decât să ajute la creșterea sportului de performanță. Este bine venit acest microbuz”, a declarat directorul Clubului Sportiv Pandurii Târgu-Jiu, Mihai Prunariu, comentând primirea acestui autovehicul de către clubul pe care-l conduce. Totuși, există și probleme create de această nouă dotare a clubului. Pentru moment, niciunul dintre angajații clubului nu deține licența pentru a conduce un astfel de autovehicul și, în consecință, fie va trebui să angajeze un șofer, fie va aștepta până când unul dintre angajați vor obține categoria necesară pe carnetul de șofer.
Cristi Constantinescu

1 COMENTARIU

  1. Prunariule sa te înțelegi cu Baloi la șpagă când o sa-l inscripționați are el o firma preferata care se regăsește in actele contabile cu sume exorbitante încasate de la Clubul Pandurii ,dar de aceasta data Dedicația pt acest microbuz va fii din partea D.N.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here