Craiova vrea să răzbune eşecul cu Pandurii: “Luni jucăm la victorie!”

212

Universitatea Craiova caută prima victorie din actualul sezon al ligii I. După eşecul frustrant de la Tg-Jiu, “juveţii” primesc vizita tot unei învinse din prima rundă, ASA Tg-Mureş. Partida este programată luni, la ora 18.30, pe Stadionul Extensiv, fiind şi prima întâlnire a echipei craiovene cu proprii suporteri.
“Trebuie neapărat să ne bucurăm cu ASA, pentru că din punctul nostru de vedere la Pandurii am fost privați de o victorie. Puteam aduce cele trei puncte”, a admis căpitanul Bogdan Vătăjelu.
„Luni jucăm la victorie. Trebuie să fim mai concreți în fața porții, să le demonstrăm suporterilor că merităm să vină alături de noi. Suntem obligați să câștigăm, e primul meci acasă. Nu ne așteaptă o partidă ușoară. Atmosfera în cadrul lotului este bună, suntem mobilizați, vom juca încrezători și vom câștiga”, a spus Alexandru Băluță.
„Putem depăși momentul Tg-Jiu. A fost o înfrângere dureroasă, trebuie să trecem peste, să câștigăm primul joc de pe teren propriu. Luni, trebuie să aducem prima victorie suporterilor”, a precizat şi mijlocaşul Alexandru Mateiu.
Gândurile războinice ale elevilor săi au fost temperate de antrenorul Gheorghe Mulțescu. Acesta a declarat că se aşteaptă la un joc extrem de dificil în compania unui adversar incomod. Tehnicianul din Bănie a recunoscut că meciul de la Tg-Jiu a lăsat urme asupra echipei, iar eşecul din prima rundă poate fi depăşit doar prin muncă: „Ne așteaptă un meci periculos. Nu știu dacă mai greu, dar mai periculos. ASA Târgu Mureș îmi aduce aminte de echipa Sportul Studențesc. Cu jucători tineri care nu au inhibiții, nu au emoții. Vor fi preocupați să închidă jocul și să iasă pe contra-atac. Nu-i cunoaștem prea bine. După meciul cu Pandurii am căutat să lucrez la psihicul jucătorilor, deoarece a fost o partidă nebună. Ne-a lipsit norocul, dar fără muncă și fără concentrare nu se poate. Dacă muncim și să ne concentrăm, norocul va fi în favoarea noastră“.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here