Craiova, cu titularii la Ploieşti!

309

După ce a ratat finala Cupei României în precedentul sezon, Universitatea Craiova vrea să ajungă în ultimul act în 2018. Formaţia lui Devis Mangia dă piept cu o divizionară secundă pentru un loc în sferturile competiţiei, CS Afumaţi.
Echipa considerată gazdă o duce bine în Liga a 2-a, fiind pe locul 4 la sfârşitul turului. Cu toate acestea, “juveţii” trebuie să-şi respecte blazonul şi să demonstreze că, într-adevăr, diferenţa de valoare dintre cele două ligi este una simţitoare. Antrenorul oltenilor, Devis Mangia, a declarat deja că va trimite în teren un prim 11 foarte experimentat. “Marţi, voi trimite în teren cea mai bună echipă pentru a ne califica mai departe în Cupa României. Indiferent de adversar, noi vrem să obţinem maximul din fiecare partidă. Nu trebuie să ne gândim că jucăm cu o echipă dintr-un eşalon inferior. Obiectivul nostru este calificarea”, a spus, tranşant, italianul. Şi noul fundaş al Craiovei, Răzvan Popa, a declarat că vrea să evite o surpriză neplăcută.
“Partida din Cupă este genul de meci pe care trebuie să îl tratăm serios. Cu siguranţă cei de la CS Afumaţi vor juca cu foarte multă ambiţie, dar şi noi vom da totul pentru a ne califica mai departe. Cupa este unul dintre obiectivele noastre, şi trebuie să căştigăm”, a declarat apărătorul oltean.
Luni, Comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat şi brigada care va oficia întâlnirea dintre CS Afumați și Universitatea Craiova, care va avea loc astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Astfel, arbitru central a fost desemnat Florin Andrei (Târgu Mureş), asistenți vor fi Bogdan Velicu (Bucureşti) și Gero Szabo (Cluj), iar rezervă Andrei Antonie (Bucureşti). Observatori vor fi Zoltan Szekely (Baia Mare) și Dincă Dorinel (Călăraşi).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here