Costoiu, la vot alături de liderii PSD Gorj

284

Candidatul PSD Gorj, Mihnea Costoiu, şi-a exercitat dreptul de vot duminică dimineaţa la Şcoala Generală nr. 12 din Târgu-Jiu, alături de liderii PSD Gorj, Florin Cârciumaru şi de Ion Călinoiu. Creditat cu cele mai mari şanse pentru obţinerea fotoliului de senator pe Colegiul 2, Costoiu nu şi-a ascuns însă emoţiile, după ce a ieşit de la urne.

Picture 057“Campania electorală şi lungile drumuri prin judeţ ne-au arătat faptul că oamenii au preocupări la care politicienii trebuie să răspundă prin proiecte şi prin soluţii. Principala problemă a oamenilor o reprezintă locurile de muncă şi am votat pentru locuri de muncă în Gorj, am votat pentru proiecte finanţate prin fonduri europene prin care să asigurăm locurile de muncă oamenilor. Am votat pentru investiţii în infrastructura şcolară, pentru investiţii în infrastructura de sănătate. Am votat pentru un viitor mai bun pentru pensionari, pentru părinţii mei şi ai noştri. Am votat pentru o Românie puternică, o Românie respectată şi îi îndemn pe oameni, pe gorjeni, să vină în număr cât mai mare la vot, astfel încât votul lor să conteze, să nu mai aibă dezamăgiri aşa cum au avut în trecut”, a declarat Costoiu. Candidatul a punctat, de asemenea, importanţa prezenţei la vot.

Picture 062“E important ca oamenii să vină la vot şi îi îndemn pe câţi mai mulţi gorjeni să facă acest lucru. Am emoţii; este normal; este prima dată când candidez, dar nu doar din acest motiv. De fiecare dată în faţa unui examen, şi vin din şcoală şi din universitate, am emoţii, chiar dacă am încredere foarte multă în votul gorjenilor, în înţelepciunea gorjenilor, în discernământul lor şi în capacitatea de a alege între candidaţi şi între ofertele electorale”, a completat Mihnea Costoiu, ministrul pentru Învăţământul Superior. Acesta şi-a exercitat dreptul de vot atât la europarlamentare, cât şi la parţiale.

Picture 063Călinoiu, vot responsabil
După ce Costoiu a votat, candidatul şi Florin Cârciumaru l-au înosoţit în secţia de votare şi pe Ion Călinoiu.

Picture 085“În primul rând, îmi exercit dreptul de a-mi spune cuvântul pentru a se face mult mai multe ca viitorul să ne fie mai bun. Pentru aceasta ne trebuie linişte, ne trebuie unitate şi întotdeauna să fii aproape de semenul tău, să-l ai prieten şi nu duşman. În atare situaţie, astăzi responsabilitatea noastră este foarte clară de a veni la vot, să avem un cuvânt de spus în UE, să avem un cuvânt de spus pentru a asigura românilor un drept egal cu toţi cetăţenii europeni. În atare situaţie ne trebuie să accesăm fondurile europene, ne trebuie să le utilizăm foarte clar pe priorităţile pe care le au oamenii şi pentru aceasta legislaţia noastră naţională trebuie să fie în deplină concordanţă cu legislaţia europeană şi, în acelaşi timp, reforma în administraţie să fie una a cărei obiectiv trebuie să fie în slujba cetăţenilor.

Picture 154Avem nevoie astfel de un Senat care să facă tot ce-i posibil ca legile să fie drepte, să avem o lege a pensionarilor bună, să avem o lege în sistemul educaţional foarte bună, să avem o lege a sănătăţii foarte bună şi toate lucrurile acestea se fac cu oameni care se gândesc că mai presus decât toate sunt responsabilităţile pe care şi le asumă”, a declarat Călinoiu la ieşirea din cabina de vot.

Picture 186“Astăzi este o zi mare pentru noi toţi, pentru toţi românii, şi îi îndemn pe gorjeni să votăm pentru Parlamentul European oameni care să ţină cu românii, să îi sprijine pe români, să aibă legătură cu românii, iar pentru Parlamentul naţional oameni care să facă tot ceea ce e necesar pentru binele conjudeţenilor noştri. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a completat şeful Consiliului Judeţean.

Picture 196Cârciumaru a votat pentru respect
Şeful PSD Gorj, Florin Cârciumaru, însoţit de soţie, i-a avut alături, la rândul său, în secţia unde este arondat pe Mihnea Costoiu şi pe Ion Călinoiu.
“Am votat pentru echipa Alianţei PSD-UNPR-PC, echipă care a demonstrat că ştie să se lupte în Parlamentul European ca România şi pentru poporul român, ca cetăţenii să fie respectaţi. Ca orice cetăţean român, îmi doresc ca în România, cât şi în judeţul Gorj, poporul să aibă o viaţă din ce în ce mai bună”, a declarat Florin Cârciumaru.
A.Stoica

Picture 215Picture 205

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here