Copreşedinţii PNL Gorj îşi mai dau replici doar prin intermediul presei

113

Presa este singurul mijloc prin care mai comunică copreşedinţii PNL Gorj, Dan Vâlceanu şi Dian Popescu. Dovadă ultimul comunicat de presă, de azi, al lui Vâlceanu. ,,Dat fiind faptul că senatorul Dian Popescu este interesat de contractele pe care societăţile la care este acţionar copreşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, le are cu Complexul Energetic Oltenia, menţionăm că astăzi, au fost trimise la adresa cabinetului parlamentar al domnului Dian Popescu, declaraţiile de interese în care sunt menţionate toate contractele pe care societăţile respective şi cele în care sunt acţionari membri ai familiei domnului Vîlceanu le-au derulat în ultimii ani cu Complexul Energetic Oltenia. Dealtfel, respectivele contracte sunt publice, declaraţiile de interese fiind postate pe site-ul Consiliului Judeţean Gorj”, se arată în documentul trimis presei.
,,În declaraţiile dumneavoastră în mass-media aţi solicitat să fac publice contractele pe care firmele la care sunt acţionar le derulează cu SC Complexul Energetic Oltenia.
Înţeleg că prin demersul dumneavostră, probabil încercaţi să informaţi opinia publică privitor la contractele pe care oamenii politici din Gorj le au cu societăţi comerciale la care statul este actionar majoritar sau cu instituţii ale statului (primării, consilii judeţene, spitale, etc.).
De aceea, vă pun la dispoziţie lista cu contractele pe care societăţile la care sunt acţionar, sau la care sunt acţionari alţi membri ai familiei mele, le-au derulat, în ultimii ani, cu Complexul Energetic Oltenia. Vă informez totodată, că toate aceste informaţii sunt publice şi le puteţi accesa pe site-ul Consiliului Judeţean Gorj, la secţiunea Consilieri judeţeni/Declaraţii de avere.
În plus, dacă doriţi să vă informaţi în legătură cu contracte pe care societăţile comerciale la care sunt acţionar le-au derulat cu fostele complexuri energetice, o puteţi face accesând site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice din România. În cazul în care nu aveţi cunoştinţele necesare de operare în SEAP, vă stau la dispoziţie cu orice lămuriri.
În speranţa că demersul dumneavoastră nu este unul doar propagandistic, dumneavostră având o situaţie juridică dificilă tocmai pentru contracte suspectate de Justiţie că ar fi fost derulate ilegal, vă urez succes în demersul dumneavoastră şi vă recomand să faceţi acelaşi lucru pe care îl solicitaţi altor oameni politici”, se precizează şi în adresa tramnisă de Vâlceanu colegului Dian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here