Construcţiile la Mall şi Dedeman, avansate

386

Contrucţia Mall-ului din Târgu-Jiu avansează de la o zi la alta. Muncitorii lucrează într-un ritm rapid, astfel încât, există posibilitatea ca centrul comercial de peste 32 de milioane de euro să fie dat în folosinţă chiar mai devreme decât anunţau constructorii, respectiv sfârşitul lunii octombrie 2014. O altă investiţie importantă a început şi ea de curând. E vorba de construirea centrului comercial specializat în produse de bricolaj, Dedeman.

Picture 3765De când au început lucrările la ridicarea singurului mall din Târgu-Jiu, construcţia se înalţă văzând cu ochii. Utilajele şi muncitorii lucrează la foc continuu, construcţia devenind tot mai impunătoare pe zi ce trece. La finele lunii august, cel mai probabil, gorjenii vor avea parte de un centru comercial ce promite să aducă la Târgu-Jiu magazinele celor mai celebre mărci internaţionale.
Picture 3769Municipalitatea susţine că pe lângă brand-urile celebre este posibil să-și facă loc şi comercianţii gorjeni. Deşi firmele străine au prioritate, dacă vreun comerciant gorjean are posibilitatea financiară de a accepta condițiile impuse de reprezentanţii mall-ului, cererea lui nu va fi respinsă.
Picture 3780Viitorul Mall va avea magazine de la firme celebre, dar și un fast-food Mc Donald’s (primul din Târgu-Jiu), cel puţin un cinematograf și un hipermarket.
Centrul Comercial va asigura peste 800 de locuri de muncă. În această cifră sunt incluse și locurile de muncă pentru pază, transport, servicii conexe. Angajările vor fi făcute și prin mijlocirea celor de la Fondul de Investiţii NEPI, care au pus la dispoziţia celor care doresc să se angajeze două adrese de email, unde pot fi trimise CV-urile.
Picture 3785Aceste CV-uri sunt salvate într-o bază de date, care va fi pusă la dispoziţia magazinlor ce își vor desfăşura activitatea în acest viitor Mall, a precizat Iulian Rusu, reprezentantul Fondului de Investiţii New Europe Property Investments.

Investiţia Dedeman prinde contur
Se lucrează de zor şi la construcţia singurului centru comercial specializat în produse de bricolaj, Dedeman, amplasat în zona fostului CET.
Picture 3792Investiţia este evaluată la câteva milioane de euro şi ar putea fi gata până la sfârşitul acestui an.
Picture 3801Magazinul din Targu-Jiu va fi situat în apropierea Mall-ului Shoping City.
Andrada Bărăitaru

Picture 3793 Picture 3808 Picture 3805

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here