Consiliul Judeţean Gorj a deschis Festivalul Toamnei La Rânca

358

doina gorjului (1)Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului” a deschis Festivalul Toamnei, care a avut loc în staţiunea Rânca, week-endul trecut. Dat fiind faptul că aceasta a fost prima ediţie a Festivalului, s-ar putea spune că începutul este promiţător, dar, totodată, că ar mai fi câteva detalii de atins pentru a se ajunge la perfecţiune.

În primul rând, directorul Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului” şi-a exprimat nemulţumirea vizavi de neimplicarea Consiliului Judeţean în organizare. „Începutul a fost promiţător, însă e păcat că nu s-a apelat la preşedintele Consiliului Judeţean pentru implicarea acestei instituţii în organizare. Să nu uităm un lucru: Consiliul Judeţean este vioara-ntâi a judeţului. Totuşi, uite că, până la urmă, tot Consiliul Judeţean a făcut deschiderea Festivalului Toamnei prin simplu fapt, că „Doina Gorjului” este a Consiliului”, a relatat Gheorghe Porumbel.

Porumbel aşteaptă o surpriză pentru anul viitor

Despre cei care au asistat la spectacolul susţinut de artiştii „Doinei Gorjului” la Rânca, directorul Ansamblului ne-a declarat că „a fost un public cald, a cărui singură „vină” este acea de a iubi folclorul şi „Doina Gorjului”, mai ales.” În acelaşi timp, lui Porumbel i-ar plăcea ca anul viitor, la cea de-a doua ediţie a Festivalului Toamnei să aibă parte de alte condiţii. „La anul poate vom avea surpriza ca primăria să facă drumul şi să avem parte de o călătorie mai plăcută spre Rânca. De asemenea, consider că întregul eveniment ar trebui să fie organizat undeva în centrul staţiunii montane”, a spus, în încheiere, Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here