Consilierul Merişor de la Urdari, cu un pas în afara PSD

444

primaria urdariComitetul Executiv al PSD Gorj, ce va fi întrunit vineri la Muzeul Judeţean din Târgu-Jiu, va lua în discuţie propunerea organizaţiei social-democrate de la Urdari de a-l exclude pe Ilie Merişor din organizaţie.

Merişor este consilierul local PSD care la ultima şedinţă de Consiliu Local a votat însă alături de primarul PDL, împotriva viceprimarului Bebe Tauru. Ca urmare a gestului său dar şi a celui făcut de un consilier PNL, şi el exclus din partid săptămâna trecută, Bebe Tauru a pierdut funcţia de viceprimar al comunei Urdari. Demn de menţionat este că împotriva sa a votat chiar vărul primar al nevestei sale, adică pesedistul Ilie Merişor.

Peneliştii primii

De altfel, reprezentanţii PNL Urdari au fost cei care au luat primii o măsură sancţionatorie împotriva propriului consilier, acuzat că a făcut jocul PDL. “Noi l-am exclus săptămâna trecută pe Nicolae Sekete, consilierul nostru PNL care a votat împotriva viceprimarului Tauru. Ştiu că un gest similar vor face şi cei de la PSD care vineri la orele 11.00 vor stabili dacă îl exclud din partid pe Ilie Merişor. Acesta îşi va pierde imediat calitatea de consilier local, dar sunt suficiente persoane pregătite care pot să îi ia locul”, a declarat şeful organizaţiei PNL Urdari, Nuţu Dumitru. De altfel, preşedintele Nuţu Dumitru va fi cel care îl va înlocui pe Sekete, consilierul exclus din PNL, în Consiliul Local. Cu un nou consilier PNL, în persoana preşedintelui organizaţiei locale liberale, şi cu un alt consilier PSD, există şanse ca Bebe Tauru să revină pe postul de viceprimar, USL-ul putând domina Consiliul Local unde PDL-ul nu are majoritate.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here