Consilierul judeţean Filip, principalul sponsor al PPDD Gorj

353

Robert Filip, cel mai tânăr consilier judeţean, membru PPDD Gorj a devenit acum principalul finanţator al organizaţiei, după ce Ionel Manţog a ajuns după gratii iar Ilie Petrescu, prim-vicepreşedintele filialei judeţene a rămas şi el fără “finanţatorii” din Motru. Fiul primarului liberal de Rovinari este astfel cel mai potent financiar din PPDD Gorj, la puşculiţa acestuia apelându-se de câte ori organizaţia măcinată de scandal a avut nevoie.

Patronul a două firme din Rovinari, una fiind cea pe baza căreia Robert Filip administrează un club de fiţe din oraş, consilierul judeţean al PPDD Gorj, totodată fiu de primar, a ajuns de ceva vreme să susţină financiar organizaţia lui Dan Diaconescu. Robert Filip, spus numeroşi politicieni din Gorj, a rămas astfel unicul dispus să mai ajute partidul în timp de restrişte financiară, şi asta deoarece afaceriştii din PPDD sunt pe cale de dispariţie. Partidul a avut de suferit după ce Ionel Manţog, liderul “din umbră” al organizaţiei a fost condamnat şi încarcerat, dar şi după demisia celor doi preşedinţi din partid, Prunariu şi Pecingină.

Slapciu, “sponsorul” lui Petrescu
De suferit, la capitolul influenţă, are parte şi Ilie Petrescu, prim-vicepreşedintele PPDD Gorj. Asta deoarece principalul său sponsor, Aurel Slapciu, a demisionat din partid şi nu îl mai poate ajuta să ungă “roţile” conducerii PPDD. Petrescu, devenit un simplu inginer, suferă la capitolul financiar şi nu mai poate ajuta partidul nici la plata chiriei, fapt care îi erodează poziţia la cârma organizaţiei. Din motivele enumerate mai sus, în disperare, şeful interimar al PPDD Gorj, Cătălin Zamfira, a chemat înapoi la partid mulţi dintre demisionarii filialei. Răspunsurile primite de la aceştia nu au fost însă deloc pozitive.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here