Condescu, noi explicații în fața anchetatorilor

302

Fostul președinte al Consiliului de Administrație de la Pandurii, Marin Condescu, a avut ocazia, vinerea trecută, să stea din nou față în față cu anchetatorii care încearcă să găsească ilegalitățile pentru care, în toamna anului trecut, acesta a și fost reținut 24 de ore împreună cu ex-vicepreședintele Viorel Temelescu.

Cel din urmă este plecat cu echipa în cantonament în Turcia, așa că, la audierile de vineri ce au avut loc la sediul IPJ Gorj, doar Condescu și doi avocați ai săi au venit, cu toții fiind convinși că nu sunt motive de îngrijorare. Încă de la intrare, acesta a precizat că nu are de ce să se teamă, mai ales că, din câte știa, IPJ Gorj primise rezultatele unei expertize ce viza autenticitatea contractelor de cesiune de creanțe despre care s-a spus că le-ar fi falsificat.
Condescu a spus că raportul expertizei arată că niciunul dintre contractele de cesiune nu a fost falsificat și același lucru l-a susținut și la ieșirea din sediul IPJ Gorj, după două ore de audieri. Unul dintre avocații săi a precizat că „ni s-au prezentat actele trimise de autorități, care au verificat probele pe care noi le-am propus anul trecut la audieri și s-a confirmat întru totul declarația pe care noi am dat-o la acea dată. Nu există o confirmare a acuzațiilor ce au fost aduse la momentul respectiv, ceea ce înseamnă că organul de cercetare și urmărire penală va continua cercetările pentru a verifica întru totul acuzele ce ne-au fost aduse și apărările pe care noi le-am formulat”.
Marin Condescu a plecat liniștit de la Poliție, cu gândul la munca pe care o are de făcut la Craiova, acolo unde vrea să realizeze unirea celor două echipe de fotbal din oraș, el menționând că avocații lucrează deja la demersurile care să ducă la atingerea acestui obiectiv. În procesul respectiv parte este și Asociația Suporterilor, care își dorește o singură echipă puternică pentru oraș, Condescu inițiind procesul respectiv după ce a devenit manager general la FC Universitatea, a lui Adrian Mititelu.
Gelu Ionescu

1 COMENTARIU

  1. Aia e parerea voastra ca nu sunteti informati deloc ca ar mai fi Temelescu la Pandurii. A fost dat afara de noii conducatori de la echipa de o saptamana. Temelescu nu mai face parte din conducere iar din cantonament a fost trimis acasa. .Treaba lui de ce nu a venit la audieri dar nu poate da vina pe echipa pentru ca nu mai lucreaza la Pandurii.E la plimbare prin Antalia si va duce de nas pe toti si pe aia de la politie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here